About

Tuesday, December 14, 2010

.: BeRangaN nak jaDi baBy semuLa..ngee.. :.

*n3 autopublish*

siapa yang berangan tu?
haha..dak arif ler..

bukan apa, setiap kali nak mandi je..
dia sure nak masuk dalam baldi..haih la..muat mmg muat tapi tak bergerak loor..

sudahnya mama jumpa jalan penyelesaian..
guna semula tab mandi arif masa baby2 dulu..
ngee...arif mau jadi baby semula eh..

layan jer ler..sekurang2 mood dia happy bila nak mandi..
see..
puas la berendam dalam air sabun tu weeeh..jenuh nak tunggu dia siap mandi..wuwuwu..

see...dia memang ceria kan...sangat suka main air + main sabun juge..! ^_^

main la yang, umah kecik, tak dapek nak belikan mini pool kt umah ni..ngee...ciann..


leka bila bermain buih2 sabun..yuhuu...see..muat2 jer dah...arif dah besar lah! bukan baby lagi..ngee..

23 comments:

nza said...

arif belum puas jadi baby la tu...hi...

MrS. F!zA said...

akk yg fiza beli utk darwisy tu mmg kecik je.. kalo utk arif tu mmg muat lg lah..boleh letak itik2 lg dlm tu..hehehe tau tak rege dia bape RM11.90 je tau :p

murah kan?? =D

Nadiah Sidek said...

hehe..mcm2 la arif ni. tmpt sempit pulak dia nak ek

mummy_ayu said...

wah..best tu layan berendam....
memang fav for kids...

tinie & thahir said...

hehehe thaqif pun sama ,,suka mintak nak mandi dlm besen baby dulu..;-)

[-suziey-] said...

hhahaahh layan je la..syiok btl arief mandi buih..cewah :p

UmiDAnisH said...

huhuh.. tomei2.. same la dgn danish suka suh masukkan dia dalam tu

Izan Ishak said...

ayep nak jadi baby lagi...? mintak adik bby ngan mamalah, nnti boleh mandi dalam tab bby tu sama2 ok~

nieda said...

cerianya arif..kalau masuk contest boleh menang ni

zue @ annaleeya said...

sama jer dgn airel... suke benor main air... mmg jenuhla tggu siap mandi...

eima said...

budak besar arif mmg suka main air...cam fahim tp jgn bg die berendam lama sgt ... nanti sejuk tak elok utk paru2 kanak2 ....

badan die sedap berisi ....

eima said...

budak besar arif mmg suka main air...cam fahim tp jgn bg die berendam lama sgt ... nanti sejuk tak elok utk paru2 kanak2 ....

badan die sedap berisi ....

az rina a.k.a jaijina said...

echa nye bath tab tinggal kat kampung..kalau berenang dalam tu mmg tanak kuar punyelah..skang ni pon jenuh nak angkut dia kuar blik air, suke sangat main air..

Mamamya said...

mcm bagi hint nak adik jer tue...^__^

seksi tp comel tgk arif mandi kat dalam besen nih... :)

Dilla Ady said...

sama la ngan acha, masih berbesen lagi bile mandi, masih berair suam lagi pulak tu bile mandi...manje terlebih kan?

erienz said...

salam perkenalan, ala comeinye berendam dalam air sabun

ADEEYA said...

ariff ariff :D hee comel jeee

Mama Hanim said...

hehe..cute btul ayep dlm tu.. dh tu ayep, pecah nti..kui3..

mrs.spicy said...

hihi..ni kaloade adik berebut ngan adik ni=p

Mariana said...

beshnye die mandi :)

ct rahani said...

budak2 mmg suka main air.. berjam2 duk berendam pun x kisahkan.. hiks..

mek da ©™ said...

dia nak baby baru tuuu...ehem3

MamaYatie said...

ayeep..mintak mama belikan kolam yg besau tu yer..tak nak main leh kempiskan balik