About

Wednesday, December 8, 2010

.: Arif puN daH LayaN "nGangkunG"..besT woo ! :.

*n3 autopublish seperti biasa*

selamat kembali bertugas semuanya...!
amacam cuti semalam, ada program best?..hehe..
mama n arif dok umah jer..ups..petang kuar jap beli brg sket..tu je..

oooh pasal tajuk n3 tuu...
yeeee arif pun dah layan citer tu..

"ngangkung"


memang best bangat!
arif pun gelak sama naik dgn mama! hahaha...
sangat..sangat..sangat suka citer tu..!
kagumlah! gelak sampai nangis mama ni..hahaha..
mama memang kalau bab lawak2 ni..mudah tercuit hati...
'gelak sampai kuar air mata'..
memang bezzzzz gilerrr!
sesapa tak tengok lagi tu..pi la tengok..best wooo...arif kata =P!

hoho..
rancangan tanpa dirancang!
pi on last sunday..
tengahari 1.30pm gitu g makan kenduri dulu..
doa selamat kat rumah Ibu pengasuh arif..
after that, taktau nak ke mana..

abah yang ajak..jom tengok wayang lah..
hoho..sangat dinanti..memang mama dah suarakan sebelum ni..
nak tengok citer tu, akhirnya hasrat terlaksana! yeaaa!

memula risau gak bawak dak arif ni..1st time kan..
risau kot2 dia takmo masuk ke..risau kot2 dia jerit tengah2 syok layan citer tu ke..
risau kot2 dia nak kuar sbb boring ke..

tapi andaian semua salah belaka..
arif tengok kusyuk tau..ngeee..awal2 statik je dia duduk..
yelah dok promo citer2 hantu kan..dgn sound effect nye..heheh..

tapi lepas2 tu..sepanjang citer tu, ok jer dia..
join sekaki gelak ketawa..
bila dia tengok orang sekeliling gelak..haha..
best2x..next time bleh bwk lagi ye arif..good boy!

oooh mama tengok dimana?
mama g Summit USJ je..nak g Sunway Pyramid, waaaah ramai giler org Q nak naik parking atas tu..
so, g Summit je..selesa jer.. ^_^

mereka2x yang dah tengok citer "ngangkung" ni..apa komen anda? ^_^


tiket wayang kami..bukti ni..setelah sekian lama tak jengah panggung wayang..
weeehuuu.. ^_^..sbb hari minggu RM10..kalau weekdays RM8 jer..

24 comments:

Ena said...

tetiba rasa teringin sangat nak tengok... huhu..

syok la kan arif behaved je.. arif memg behaved je kan mama di mana saja kan.. syoknyer... leh bawak ke mana2 saje la kan.. wooweeee!!

nza said...

mcm best je bunyinya eina....boleh tgk nie...

Mama Hanim said...

jeles la cmni.. nak gi tgk jugak lah..hehe..

mummy_ayu said...

good boy nye arif...ayu tak berani lagi bawa Iris sbb kat umah pun dia tak duduk diam tgk tv...

UmiDAnisH said...

wahhh, best nyer ariff da pandai tgk wayang .. layan lak tu.. danish tak tahu la jdi apa seba dia tu banyak mulut, ekekeke silap2 dia yg buat wayang kat belakang asyik tanya itu ini je..hihi

bintangku said...

Dah lama berhasrat nak tgk wayang tapi cam berapa berani lagi nak bwk Najmi.
Tp bila tgk arif cam ok jer, cam teringin lak nak bwk dia. :P

Izan Ishak said...

wahhhh...ayep pun layan sama citer tu ye. mesti best nih kan!

LYaFRINA said...

ayep ok k tgk wayang??

lya xbygkan kalo bwk asya, msti bising kat dlm panggung tu... kna la bsabar smpai asya beso.

mek da ©™ said...

bestnya tgk wayang,...

Zaidah said...

best tak eina...macam best aje....dah lama tak tengok wayang...

Fariz Finie Family™ said...

teringin jugak nak bawak Ilham tgk wayang... tapi was-was..:) huhuhu

zue @ annaleeya said...

seme ckp best citer nih... nak tgk gak... huhuhu...

Cik Jue said...

semua orang kata best..nak kena layan jugak nie..

Mamamya said...

wahh..bestnya dapat tgk movie kan...lia dah lama x bawa anak2 tgk movie nih..last rasanya tgk upin & ipin...aritu plan nak tgk repunzel...tp smpi arini x pegi2 juga...

Fieza79 said...

best citer tu ye..rasa mcm nk g tengok jgk lah..! sure Arif teruja kan bl first time masuk panggung...nmpk nya pasni leh bawak lg kan...

az rina a.k.a jaijina said...

harus tengok ni, sume org cakap best..arif nengok wayang ye, sonot tak arif?

Dilla Ady said...

da bawak arif gi tgk wayang ke...waaaahhhh..kagum..kagum...konpem behave punye dak arif yg encem nih kan?

maya amir said...

mmg best eh..kene kasik layan laa camni:)

Nad @ MamaZakwan said...

wa..berjaya bawak arif suda, hehe...bravo2!gud boy arif :)

MamaYatie said...

waa..byk komen kata best filem ni..masyuk lagi la tokeinya ya..hikhik

mrs.spicy said...

ramai cakap cite ni best..huhu

norihan said...

nak tengok gaklah..pandai jugak arif tengok wayang..bagus dia tak merayau kemana..kalau saya tak surelah boleh gi ke tak bawak sarah tu...

nieda said...

zaman bercinta dulu suka tgk wayang kt summit. best x ramai org. nak cuba bawa humaira tgk movies la jugak

ct rahani said...

semlm cuti ade gak ajak en hubby gi tgk citer nih.. tp dia lak x mo.. frust betul la.. huhu..