About

Wednesday, December 1, 2010

.: aNak MaMa daH paNdaI..daH beSar kan... :.

*n3 autopublish*
*tuan rumah kedaung tak dapat online di opis..wuwuwu.. *

tak seronoknya wat n3 berplan2 gini..
apa nak dikata, terpaksa..
takkan nak bior sunyi je umah mama ni kan..

so, jom layan citer ni..
anak mama dah pandai..!

percubaan nya memakai seluar sendiri!
dah berjaya! yeaaa...! di usia 20bulan 1/2 niii..
sebelum ni, percubaan memang ada cuma tak bape berjaya..

so, kali ni..BErJayA~ yeaaa!! ^_^
see...

nak pakai seluar kena duduk atas kerusi..hehe..

sampai kuyu2 mata..ekeke..

yeaa dah berjaya..tapi still nampak pampers la yang..hehe..ok dah tu..betulkan sket je.. ^_^

tahniah yang, tu tanda arif dah besar..
dah mampu berdikari sendiri..
oooh makin tak sabar mama melihat, lagi dan lagi..pencapaian kam0 anak!
syabas yaaang! ^_^
mama bangga!

oooh ni baru pencapaian kecil kan..
kalau tengok anak2 berjaya dalam pelajaran, seterusnya dalam kehidupan mereka, sure bertambah2 bangga dan berbunga hati kita sebagai Ibu kan..^_^
Indahnya perasaan tu!

okies, stop sini jer..
sebenarnya mama draff n3 ni kira2 jam 4am++..
malam tadi terlena awal sebab badan penat, kaki lenguh gara2..dotdotdot..
so, terjaga awallah pulak ni..
so, wat la n3 sementara berkesempatan..
kat opis dah cannot..wuuwuuwuu..

p/s maap la kengkawan, makin ketinggalan la citer2 best kengkawan tu..huhu..kalau berkesemapatan kat umah, mama terjah okies..daa..

27 comments:

eB@mamaAerish'n'Aed said...

bestnyer... arif bijak... thumbs up... ;p

mummy_ayu said...

wah ... pandai dah hero tecik nie..Iris ada gak cuba2..ada yg dpat, ada yg tak dapat..bila tak dapat..dia marah..he he he

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

yey!
one step ahead
caiyok2 arippp

wan sujaihah said...

wah dah padai..pastu leh pakai baju plak..suka bila tgk anak mula mengenal erti berdikari :)

~Ifa~ said...

WAA DH PANDAI PAKAI SUAR SENDIRI LA....AZIM KALU PAKAI SENDIRI KDG2 AJA BERJAYA.KDG2 TUH 2 KAKI MSK SEKALI DEKAT KAKI SUAR TUH.KAN DH JD MCM SKIRT LA PULAK.HEHEHE

Ena said...

wow weeee!!
arif dah pandai.. abg irfan pun kalah lorr cenggini.. malu seyh! kat arif.. huhu..

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, dah pandai ye arif sekarang... ok la tu... next2 lak pandai pakai baju sendiri...

dah boleh berdikari ni rasa senang hati je kan... seronok rasa bila anak dah pandai macam2...

Zaidah said...

klu dah pandai pakai n bukak baju tu maknanyer ayep nak adik lagilah mama...hehehe

ch@ said...

give me five ayep... cayalah.

az rina a.k.a jaijina said...

wah, arip dan pandai pakai suar sendiri..syabas..bijak arif ni nanti..

maszmadi said...

wah!! ayep dah pandai pakai suar sndri, lpas ni bley la pakaikan adeq suar plak yak.. hehe

Izan Ishak said...

tahniah ayep! dah pandai pakai seluar sendiri. mmg kalau anak2 ni pandai buat sesuatu...kit ayg teruja kan eina~

zue @ annaleeya said...

pandainya....

e.l.i.z.@ said...

1- pandainya pakai suarrrr sendiri...tahniah ayep!

2- kak, lawa la template baru..kemassss

3- aiyooo siannya dh xleh bukak blogspot...kejam tau opis akak huhuhu

Elly & Emmy said...

ololo.. dah pandai pakai seluar sendiri yaa.. hehehe.. mater stimmm tuuu..

haaa.. dah kena tag tau..

http://coretanuda.blogspot.com/2010/12/cuti-cuti-sekolah-ga.html

chugie said...

dah besar dh die.. pasni boleh pakai baju sendiri dah ye.

hajarus said...

wahhhh.. cayalah ayep....

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. good boy.. next time boleh pakai baju plak k~

zurazari said...

pandai nyer dier!!!

mrs.spicy said...

wiuuu..kalo berlatih lama2 boleh tutup pamper tu ayep.huhu

'NuReeN' said...

good boy la arif.. eina, ni baru bleh pakai baju nanti arif jd cam elly bila dah pandai pakai & buka baju sndri suka jerr nak meyalin baju.. 1 ari 3 4 pasang baju dia salin.. adusss...

MrS. F!zA said...

gud boy!psni xperlu mtk tlg mama lg kan arif..ehehe

Fieza79 said...

dh pandai Arif pakai suar sniri....berdikari dh..tahniah Arif..!

knp dh tokleh online di opis dh ke...huhuu tk syok laa..

Hamizah said...

boleh la bagi adik ni..

ADEEYA said...

*THUMBS UP hehe comel je ariff :D

[-suziey-] said...

clever boy..hoyayyyyy dh pndai pakai suar sdiri :)

Ieza said...

percapaian yg baik..tapi kenapa mata sayu jer..