About

Sunday, November 28, 2010

.: wajaH baRu yG mgkN keKaL leBih Lama..lalala.. :.

yuhuu gigih bernew n3 di awal pagi..
hahaha..teruja sebab rumah berwajah baru ni..
kali ni, sure akan kekal lebih lama penggunaannya..hehe..

kali ni mama gunakan khidmat pakar..
siapa dia?
siapa lagi kalau bukan Whitey Mummy!
cun tak..comel tak?..hehe..mama suka..^_^

ok laa lewat dah ni kan..
sikit2 dulu bebel..
ni saja nak testing...

signature baru + watermark baru jugak..lalala... ^_^

esok2 sambung bebel lah..daa..

pic ni saja tempek nak nampakkan watermark baru! hehe..


20 comments:

Lelord said...

pheeeweeet

Nadiah Sidek said...

suka jgk! cantik!

nza said...

wah, baru lagi ke eina...????Cantik!

adYna said...

wow...pinky nie memang i like..cantik ;)

LYaFRINA said...

wah.. pindah rumah condo dah..
lya still d takuk lama.. msih belum ada mood nk tuko.. sbb kena betul2 tumpu kat dia, baru dpt hasil y best kan...

SyUhAdA said...

cntik rumah bru akak nie..~

maya amir said...

i luvvv white & pink..cantik umah;)

hajarus said...

suker... cantik...

**sHiKinn** said...

baru lagi..tapi kali ni mmg sweet eh..cantik sgt..oh design white mummy eh..how much eh?

Ena said...

wow weee..

cantik!!!
nak jugak boleh?? =P

jeles tau.. hi hik hik

AshAnas said...

comel, byk bunga... nak jugak lah!

UmiDAnisH said...

cantik3x... memang best...

lizz said...

cantik...

ch@ said...

cayalah... cuuuuuunnnnn sesangat. dia mmg kreatifkan?

eT said...

waahhh...wajah baru...bunga2 chenta lagik...
bila la me nk tukar wajah gak neh...huhu

eT said...

waahhh...wajah baru...bunga2 chenta lagik...
bila la me nk tukar wajah gak neh...huhu

MamaRifqy said...

chanteq la sis!

Mamamya said...

wahhh....cantik n simple... :D

~~*Lady Salwa*~~ said...

cantik la watermark baru akak tu.. teringin nak wat, tapi tak reti.. hahaha

Fieza79 said...

wahhh mmg cantekk...oo guna khidmat whitey mommy ehh...kali ni kena kekal lebih lama la ye...

mmg cantek..kemass je...suka laa