About

Sunday, November 7, 2010

.: taK suka FB?! :.

heheh..saje buat statement gitu di tgh malam..ups...dah awal pagi ahad nih! ^_^

still tak tido?
huhu..online nya dah lama..
Online sebab....abah ada operasi malam ni..
abah takdo di rumah!..bleh la online..ngeee...

silap la pi jengok FB dulu..
pastu ... meleret2....
ingat nak layan blog..jenjalan umah kengkawan..
al-maklumkan..di hari bekerja skrg ni..
susah noo nak online!

tapi...itulah..bila layan FB..
sangat la melekakan!

ishhh..lagi leka FB dr bLOG!
itu yg tak suka tuh !
pada mama laaaaaaaaaaah....mungkin pada orang lain sebaliknya!

nak sambung edit2 gambo..
aktiviti jumaat sabtu sangat la memenatkan badan..tapi bez! ^_^
esok2 la cite..

ada kekuatan mata, leh pi jengok kengkawan..
herm..skrg jam menunjukkan pukul 12.20am..
agak2 kalau pekena LAKSA ni ok tak?..

hehe..alkisahnya tadi..
abah request suh buat laksa lagi..
baru last week buat kan..
ni buat lagi..
esok baru betul2 makan..
sebab mama buat tadi pun jam 10pm!

so, ni nak pekena kira rasa laa..sedap ke tak..hehe..
bleh la eh..jom LAKSA semangkuk! hehe.. =P


18 comments:

Ena said...

hehe..

ena skrg rajin gak bukak fb tapi just nak tengok kawan2 je. pastu off semula.. layan blog lg.. heheh


tu diaaaaaaaaaaa.. layan laksa di tengah malam.. fullamakkkk!! syok ek kalo dua2 suka laksa.. ena suka tapi tok leh nak wat selalu sbb huby tu bukan hantu laksa.. kena masak sesekali jekkk... semalam masak nasi tomato je.. nasi baik huby kata sedap..

bak mai semangkuk laksa! nak sarapan.. ngeeeeeeee..

Arizakiah said...

dah byk ari tak update blog n jengah sana sini...sgt sibuk..

**sHiKinn** said...

mmg fb melekakan..kt ofis sy dah block fb.kat umah jer la log in fb..ehee..

nieda said...

nida nk laksa semangkuk...mesti x cukup, kena tambah

Mama Hanim said...

wah2 laksa tgh malam tu.. bestnya nk skit..hehe..

sarah-najwan said...

fb ni nyakit jugak..kalu sudah dijangkiti..pyh nk sembuh..huhu

Adlina Husaini said...

ina tatau nak layan apa kat FB..lagi best layan blog ^_^
aktif fb sejak meniaga tudung jer

MrS. F!zA said...

betol2 lg leka dr berblog kalo layan fb ni..seb bek tak addict ngn fb..hehe

Zaidah said...

zai tak suka sangat n jarang bukak fb....eina nak laksa johor satu...hehehe

e.l.i.z.@ said...

mmg pun kak...tu eli kalu nk wat assgment, eli kena p duk kt bilik belakang which is talian internetnya sgt kureng..so tgn eli xleh nk merayap bukak fb :P

asyik laksa je ni kak kekekke

maya amir said...

heheh..fb & blog..2 mende ni mmg selalu menggoda..slalu tak siap keje..hehe

hajarus said...

rajinnyer mamalieyna masak laksa... mamalieyna, hajar nak semangkut dua boleh? hehehe...

betul la mamalieyna FB sangat melekakan nak dibanding ngan blog... hajar skang ni pun asyik berFB tu yg buatkan jarang berupdate blog tu... huhuhu...

Iela Fazielah said...

mmg fb ni melekakan kan??? lg la kalau chatting.. lupa segala keje weh

chugie said...

emm betul jugak tu eina, FB lebih melekakan dan merosakkann kot ekekek:D
silap hari bulan bleh jd tempat bertekak n maki hamun kat situ.. adui.. sengsara idup tau!

Sue said...

dulu tak suka FB sbb mcm tah pa pe jekk... tak reti nk komen2 bagai tu, tp skang hari2 kena bukak fb, ehheheh addicted pulak. tp tak se-addicted kat blog.

~~*Lady Salwa*~~ said...

Laksa satu!!! Kuah lebih isi kurang ye... takmo bawang... hehe
(macam dok kat kedai lak nak order2 nih... hehe)

mek da ©™ said...

betul2..lg leka dr blog..setuju sgt2...huh

mama rifQy said...

waaaaaaaaaaaa.. I like laksaaaaaaaaaaaaaa