About

Thursday, November 4, 2010

.: SeBeLum baLik... :.

nak ucapkan...

SELAMAT BERCUTI TO everybody!!!!!!

waaah cuti sakan ni kawan2..(3 hari pun kecoh! ngee.. =)

apa PLAN?

mama :
malam ni : nak terjah UPTOWN Damansara
esok : abah kata nak pi jalan2 ambik angin laut! yeaa.. (dekat2 ni sajoor)
lusa : makan KENDURI..member opis kawen!
tulat : beristirehat di rumah saja rasanya...hehe..

oooh tak sabar nak balik! walaupun kije lum settle lagi nih!
huhhh..apa nak dikata, ada jugak yg kena bawak balik kije kt umah ni!

bila nak buat?..
AHAD la kot..

huhu..

Selamat bercuti kawan2!!!

kalau mama online kt umah, mama terjah umah kengkawan sume eh..
muaaaahz....cayang sume! ^_^

oohhh...tempekan wajah my arif..huhu..tak sempat nak bebel lebih2..wuwu..
pic last2 week!






Arif in moody time! ^_^


15 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah haidar memnag contest with buchuk

Fieza79 said...

Arif pun suka duk or bdiri tgh2 dlm kete mcm Irfan jgk...

on the way ke mana tu..?

byk nya plan korang cuti 3 ari ni...best2..jgn lupa snap2..hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

selamat berhujung minggu juga utk mek na

besnya ade mcm2 plan..:-)

Nad @ MamaZakwan said...

arghh..!!tidak!!!cuti 3hariku di rumah saja..bosan!

hepi holiday! :) thaniah jugak arif menang dgn buchuknyeee.. :)

LYaFRINA said...

tahniah atas kemenangan contest dgn bushuk tu!!!

eina, slamat bercuti!!!!
pegi mana??

Ena said...

heheh.. agenda dah siap yeh!... tunggu nak laksanakan je ye.. hihi.. bestnyerr..

ena rasanya dok umah je.. uhuk!..

Mamamya said...

wahh...bestnya dah ada plan utk cuti2 'deepavali' :)...

lia blkm kg lg minggu ni sbb nak rewang2 kat umah jiran sebelah mak pulak....

jumpa lg isnin nnti yer...

take care!!

norihan said...

seronknya iena dah ada plan nak cuti...tapi saya takde lagi...duk rumah la gayanya..

~Siti Hajar~ said...

Wah! mcm2 planning cuti ni yer, km xp mana2 pun cuma hr ahad ada jom heboh, harus terah! hehe

Selamat bercuti & bergumbira bsma ayep..

nieda said...

have a nice weekend

zurazari said...

selamat bercuti... zura cam biaser ar tak cuti=)

mekdonel said...

The real true great blog,

www.fdausamad.blogspot.com

Baca few entries..mesti jadi ketagih!

i'm not kidding..

'NuReeN' said...

slamt bercoti eina.. nureen pon bercoti gak... bercoti di kg halaman baling kdh..
hehehe

jemput ambil tag k
http://nureenasir.blogspot.com/2010/11/cik-warnida-giveaway.html

|| NaFiRaa || said...

selamat bercuti jugak~

UmiDAnisH said...

alololo..encemnyer ariff tu,selamat bercuti