About

Monday, November 29, 2010

.: MaMa meMang senGaja koSongkan.. :.

supaya arif boleh 'lepak'ing kat situ..
ngeee..

ntah mana datang ideanya..
baeeek punya port ni..
sambil minum solivite lagi..
jengah kuar muka jap, bila dgr iklan kt TV..

addoooooooooooiii...
kalau mama tak tengok ni, memang tak perasan..
sebabnya arif tutup terus pintu gobok ni..

see the piccas..

dah tolak sket dedaun pintu ni..kalau tak tertutup rapat..haish la..

jengah muka jap..dengar iklan best kt TV..hohoho..

dah habis minum Solivite...kuarlah..baling gitu jer botol..hissh.. =P

elok time mama nak snap, dia tolak pintu sket..
mula2 perasan arif ada kat dalam tu,en suami dah melatah..
'arif dok dalam niiiiiii...!'

terus mama nyampuk..'dendiam la abah, nak ambik camera ni..'

ngee..giler TEGAR punya snaper piccas kan mama ni..hahaha..
arif releks..cam takde perasaan je..

dah tu, main baling je, bila dah habis minum..
grrrr...sabo je budak kecik ni!

p/s mood...?..mau beralih angin..sapa ada 'lubang' baeeek punya?..herm..ada yang faham ke?.. mau carik kerja, mau carik kerja..mau carik kerja..mau carik kerja...hukhuk..

29 comments:

...etiey erywan♥ said...

bagusss! haha.... adoiii si arifff nih...

mamalieyna said...

etiey erywan:
hoho..bagus la sangatttt! =P

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hehehhe...lemari baru ye mek na? berkilat lagi

sudah pasti..mamarazi katenye..snap2 hehehehehehhe

nieda said...

alahai Arif, pandai cari port nak lepak..hik..

nak ubah angin yer? hope dapat tempat kerja yg sesuai

mamalieyna said...

rose:
lemari lama sudaaa rose..berkilat pancaran dr camera tu..ngee.. ^_^

mamalieyna said...

nieda:
huhu..tu la..susah jugak kan..nak cari 'environment' baru ni..

BIONIC WOMEN said...

umah mama ni selalu tukar cat..hehehe..cantik nyer..
keletah ariff ni sama ngan 1 of my brother masa kecik2 dulu...duk dalam almari..pernah 1 ketika masa tu my lil brother tuh baru 2 thun, mak 1 dah macam nak meroyan cari anak x jumpa...siap nak report polis dah..
tetiba dia bukak pintu kabinet tv tu then baling botol susu yg dah kosong..pastu tutup semula..hahaha..baru ler org pasan dia duk dalam tuh

Dilla Ady said...

nk tukar keje ke? sian die..mesti stress nih..sabar ye..byk2 doa n mesti ade hikmah di sebaliknye..

chumel jek arif nyorok kt situ..tp bebaik eina, jgn sampai terkunci lak..lemas lak arif karang..huhu...

nk kena babap nih buang sampah sepah2..

mamalieyna said...

BIONIC WOMEN :
hahahaha...ngeri...pastu lawaakkk!...menang kebarangkalian boleh berlaku lah..sbb diorang dok senyap je dalam tu kan! hissh ari tu kebetulan je, eina nmpak dak arif dok situ..hoho..budak2..macam2..

ooh rumah ni..hehe..ubah angin.. =P

~~*Lady Salwa*~~ said...

baek punya tempat lepak ye arif... hehe

macam2 idea dia ada ye... clever boy...

chugie said...

owh.. dah de tempat menyorok ek arif? jangan sampai mama and abah x jumpe dah ek?

awat nak cari kerja lain? dh bosan ke?

mamalieyna said...

dilla:
herm...stress?..kalau bos2 lg stress rasanya..eina yg bwh ni, dpt bahang2 nye jer..huhu..yg pasti makin serabut..tp itu la..belum dpt lubang baaik lah..huhu..

tu aa nak kena babap ni..ngee..

oooh gobok ni tak berkunci..main tarik tolak jer..^_^

mamalieyna said...

lady salwa:
tu la kan..selalu la sebut..'clever boy'..hehe..Amin..

mamalieyna said...

chugie:
hehe..kalau cari tak jumpa, dah tau mana nak cari..hehe..

ntah..taktau nak ckp...hope ada rezeki yg lebih baik..huhu..

~Siti Hajar~ said...

sbb yg mcm gini la, almari rmh sy terikat dgn tali rapia..haha

mamalieyna said...

siti hajar:
haha..nmpk gaya nak kena buat lagu tu la jugak =P

Aleeya said...

hahaha so kiyut..tapi ati2 eina..riso tekunci hehhehe

MaMa3H said...

Wah...pandai dia cari tempat persembunyian:)

Izan Ishak said...

nampaknya ayep ada tempat persembunyian baru. berkilat lagi lemari tu ye...suka minum solivite ye dia eina?

Hanis Azla said...

alar comelnya.. baik punya port yer.

maya amir said...

hehehe..muat die dok situ:)

UmiDAnisH said...

huhuhu, pandainya dia... sama cam danish ada tempat nyorok2, suke2 je..kita cari bagai nak rak

MamaRifqy said...

hahahahhaa..arif yang sangat nakal!

eT said...

hehe..baek punya port tuh...
kreatif...mn la dia dpt idea...:p

adYna said...

salam..minat baca buku x??
nak bagi buku free ni ;)

[-suziey-] said...

hahahahah lawak la arief ni..haih pndai je cari port ek..

mek da ©™ said...

hati2 ayep nati terbalik almari tu ee

Fieza79 said...

hamboii arif lepak baeekk punya dlm lemari tu...ishh2..

haii ramai bebenor sejak 2 menjak ni kwn2 merungut psl keje..termasuk kita jgk ni..bosann skrg...nk bhenti je rasa atau cr kije laen...huhuu

mrs.spicy said...

huhuhu...awat tibe2 nak bertukar angin ni?