About

Wednesday, November 3, 2010

.: maCaM aDa yaNg tak KeNa jerLah..huhu..:.

memang rasa cam something tak kena je lah hari ni!
ada la sket2 masa kalau nak BW..
tapi ntah la ye...fikiran melayang..ituini merewang2 dalam kepala..
huhu..

apa la yang mengganggu fikiran mama ni ye..
herm...yang pasti ...... 2011 punya agenda!
hish.. biarlah tersimpan dalam kepala..

tak best dan tak best!!

p/s maaf ye my dear frenz..ada mood nnti mama terjahhhh! ngee... ^_^


23 comments:

Jieda said...

Laa...apa yang dipikirkan tu

mama rifQy said...

nape nih kak einaa??

az rina a.k.a jaijina said...

ape ek akan berlaku sekitar 2011? mama nak tambah sorang lagi ek, alhamdulillah..

~Siti Hajar~ said...

Xper rileks & take time..

BIONIC WOMEN said...

kak eina melayang sampai kemana tuh???? jauhnyer dah pergi 2011..heheeh

norihan said...

takpe...dah ok nanti boleh bw balik ye...

Ena said...

naper la pulak tu kan!.. HOPE SEMUANYA OK2 JE LA YE.. :D

Gieyana said...

x per..take ur time...

mamalieyna said...

Jieda:
huu...ada la..sangkut paut dgn blog juge..huhu..

mamalieyna said...

mama rifQi:
ngee...hehe..sesekali beralih mood...tp itu la ada kena mengena dgn blog juge..huhu..

mamalieyna said...

az rina:
haaih kalau bab tmbh anak tu akak sukeee aaa...bkn problemo..ngee.. =P

mamalieyna said...

~siti hajar~
thanks..^_^

mamalieyna said...

bionic women:
heheh..tu le pasai jauh sgt melayangnya..benda tak perlu fikir skrg, dh fikir..kan dah beban =P

mamalieyna said...

norihan:
tu la kan..sesekali mood terganggu..dh ok teruskan BW..^_^

mamalieyna said...

Ena:
alaahai...thanks kawan! eina ok je...cuma itulah benda tak perlu fikir skrg dh sibuk nk fikir..wat serabut je kan..haih! =P

mamalieyna said...

Gieyana:
hehe...tQ! ^_^

firahadifa said...

hrmmm .. da plan for 2011 ? bagus2

YanDarwisy said...

Take care ya...jgn moody2:P Nanti update citer yg happy2 ek :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Apa la yang dok mengganggu fikiran tu...

Apa pun masalahnya, rileks2 ye... jangan stress

Fieza79 said...

nape ena...huhu tak beshh...patot la rasa sunyi je kemarin..tk meriah...don stress2...

zue @ annaleeya said...

ape yg dok pk tuh??? agenda baguskah???? klu tak best, jgn tensen2 k...

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm..apa kabar eina?? sihat x? lama ct tak dtg umah eina,sgt2 lah sibuk..mcm2 yg berlaku..

by the way eina,apa la yang dok mengganggu fikiran tu..hehe..ada something ker???

mek da ©™ said...

nape kak??? sabar ye