About

Thursday, November 25, 2010

.: GA dah TaMat!! berita BesTnyeee.. :.

ada extra hadiah tuk 2 lagi mereka yg bertuah!!!
hadiahnya?

kecil cuma..tapi bleh la eh..
sebab penyertaan memberangsangkan..
total up within 24 hours = 78 penyertaan..

so..ada benda comel 2 items ni..
mama tambah la, kasi hadiah meningkat kepada 3 pemenang!

hadiah berupa ini..........


kecil cuma..tapi bleh la jadikan kenangan/hiasan..kiut tau! hehe..

ingat nak wat cabutan malam tadi..
tapi...alaaahai..cepat belayar la pulak..temankan arif..dgn mama2 sekali hanyut dibuai mimpi.. sedar2 jam 4am dah..
huhu..sambung tidur jerlah ^_^

so, bila cabutan.. ?
Insyaallah time rehat kang, mama cabut..
or kalau tak sempat balik ni..

yang pasti..
target mama, nak pos hadiah sabtu ni!!

apa sekali pun, plg lewat esok umumkan pemenang!
paling cepat after lunch hour tengahari nanti..ok!
clear eh..

yang penting semua peserta, kena aware tau..
sebab nanti mama nakkan feedback address pemenang SEGERA!!
sebab nak pos on saturday..

ok eh..

chauchinchau dulu..

nanti sambung...daaa...



28 comments:

Mamamya said...

ala...kecewa lagi sbb x sempat nak join GA iena...2-3 hari ni broadband ni 'lemau'nya ya! ampun....nak jalan2 ziarah kawan2 pun sgt terhad.....

apa pun tahniah la kepada bakal2 pemenang....

insya'allah ada rezeki lain kali lia join yer....

Faryza said...

penantian.................

zue @ annaleeya said...

chumel ar adiah tuh... tak sabo nak tggu result nih... hehehe...

mek da ©™ said...

dap dip dup dap dip dup di dlm dada eee

bintangku said...

comeynyer.....

UmiDAnisH said...

alahai, taksempat lagi nak join GA.. hohoho, takpela, kalau ada rezeki buat lagi erk, kita nak join gak..hehehe

MamaYatie said...

ouuhh..seronoknya dengar hadiah bertambah..kecik besar bukan ukuran..suka3x

Cik Jue said...

WAH..CIK JUE AKAN SABAR MENANTI..

Izan Ishak said...

eina...tak sabar nak tunggu keputusannya...

Fieza79 said...

ok...penantian satu penyiksaan...hehehh...

chugie said...

baiknye lah hati puan penganur ni tau! x sabar nak tau sape pemenang bertuah tu.. :D

rATu kEBaYA said...

cutenye hadiah tu.... siapakah pemenang bertuah itew..

Alimaz-Kembara Terasing said...

comei hadiah tu.....

Nadiah Sidek said...

terlepas GA tu..huu~

eB@mamaAerish'n'Aed said...

wahhhh sgt comel... i lioke... :)

mummy_ayu said...

chumel ...harap ada luck kat sini..

mrs.spicy said...

wah..within 24 hours 78 ~ memberangsangkan!

~aSHa~ said...

debaran kian terasa...ehehehe

eT said...

copp!!!nk katak....hehehe
sesuka suki jek copp kan..:p

[-suziey-] said...

waa comel je hadiah..

hajarus said...

comeynyer hadiah....

~Siti Hajar~ said...

wow! ada tambahan hadiah..best best..

mama rifQy said...

yeay!eh ehhh..na ade dalam list tak??hehehee

Zaidah said...

comelnyer hadiah eina.....tak sabar nak tunggu...hehehe

Fara said...

comeyynyer..suspended..heheh...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kita suke benda ni
leh tolak2 nnti dia gerak patung tu ehhe

az rina a.k.a jaijina said...

wahhhhhh, bestnye kak..

Intan Inn said...

alahai ruginya takdapat nak join...huhu sedihlah