About

Monday, November 22, 2010

.: CepaT2 seBeLum terLambaT..!! :.

Morning to everybody! ^_^

ceria ke suram di pagi hari Isnin nii?!
huhu..apapun tugasan harian harus diteruskan..

hehe..tajuk macam hapee jee..
apa yg sebelum terlambat tu?..ngee..

saje je..=P

tapi tu la..nak tempek2 piccas raya haji lepas lagi ni..
snap2x dak arif nye jee..

aktiviti pagi raya..hahaha..
aktiviti la sangaat..layan jer la ye.. ^_^
sebelum basi meh tempek cepat2 kan..


arif sayaaang sangat dgn bear nye yang 1 ni.. (mama belikan jugak bear tuk dia..sbb arif suka bear!...bila suziey a.k.a ibuaQeel ckp ok je boy main bear pun..mama pun tanpa waswas..belikan jer.. ^_^..tapi yg ini bear kecik sket dr bear yang arif nak ari tu)..ngee.. =P..


see wajah cerianya..dia suka peluk2 bear ni..hehe..


memek mulut yg jarang2 dibuat! ^_^
macam2 ada..hehe...
ada2 jerlah mama ni..gini2 pun nak snap! ^_^
oooh dah besar anak mama!
aktiviti pagi raya..sibuk nak nyanyi jugak bila tgk Shahir nyanyi..hehe..

mengerjakan si bear nye..idea sendiri nak pakaikan bear dgn songkok!..hehe..mcm2..


then, sukanya hatiiiiiii!!! sampai selak2 baju..
last....pelukkkkk!!!! cayaaaang bear! ^_^

p/s 1 arif selesema la, hope tak berlarutan..gara2 mandi sungai lama2 ari sabtu lalu.huhu..

p/s 2 mood bz's lagi this week, aktiviti masih berlangsung sepanjg minggu ni..huhu..

22 comments:

cha said...

comelnyaaaa bear tu, ayep lagiiiiiii comel dari bear. ala ok je lelaki main ngan bear, apa ada hal kak.

Cik Jue said...

cik jue suka betul singgah sini tengok si kecik posing....

sarah-najwan said...

sakan posing..mana pic mak ayah nyer??

Ena said...

heheh..

irfan pun suka bear.. tapi si kakak tak suka.. terbalik kan!.. hihi..

a'a la nampak arif dah besar la skrg.. :D

nieda said...

muka arif pegang teddy bear sambil buat memek mulut tu dah mcm muka abah dia..hehe..comel

mummy_ayu said...

comel je dak arif nie tau..and cute je ngan teddy bear dia...

Fieza79 said...

hamboi Arif mcm2 gaya dipagi raya..!

ohh Arif mmg suka bear ehh eina..ok la tu bear je bkn patung barbie ke ape..hehee

eima said...

comey....
amboi pandai karaoke plak die.....

zue @ annaleeya said...

posing sakan ayep di pagi raya yer.... raya ari tuh, mama bwk jln2 mana ayep????

az rina a.k.a jaijina said...

alolo, tomei arif nilah..lame dah tak jengah akak, rumah pon dah bertuka lagi..

LYA m@m@ ASYA said...

slamat pagiiiii....

woww... ada buat photoshoot d pagi raya yer.. cute :-)

acik mimie said...

hehehe ... comey je dak yayep sikat rambut belah tepi bubuh minyak ... boleh kawan dgn melyssa nih , main bear ...

MrS. F!zA said...

ha, pndainya dia karok!! leh lwn aunty ni..aunty ni sore sumbang mambang! ekeke

ejaMaria said...

takpe main bear tu... budak2 baya tu cuma nak tunjuk perasaan kasih sayang dia je... lain la klu dia minta nak main patung barbie... ha itu masalah... ;)

hajarus said...

sker tgk pic2 arif.. paling hjr sker pic arif no 3 tu.... encem + alahaiiii kiutnyer senyuman arif....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

aduiii gerammnye tgkkkkkkk comel makin hensem dak arif nih

rafiq takde bear
tapi de Totis..ehehe

bz eh..siann..takpe kang tak bz leh sambung berblog

firahadifa said...

sangat sweet ! pandai karaoke lak tue..

e.l.i.z.@ said...

hehhe.......ni mesti mak dia ajar nyayi nih :P

ehhh mcm template baru je kak

MamaYatie said...

pandai anak teruna ni posing..seronok yer arif ada 'kawan' baru..

mrs.spicy said...

ololo..sayang nye bear die.huhuhu..dah xde buat ape snap2 gambar jugak aktiviti pagi raya kiteorang. hehe

mek da ©™ said...

ayep suka karok ye...sweettt

Intan Inn said...

wow sangatlah comel bear tue..ayeppgg lglah comel..erm dah pandai nak karaoke eh..erm jomlah aunty pun nak join jugak...