About

Wednesday, November 3, 2010

.: berGaya toGether2..hehe.. :.

Cerita di dalam kereta on the way nak balik rumah..
Arif together2 with his Lion bergaya2..ngeee…

Jom..see…upss sebelum tu..
Nak tanya, toy arif ni..
Nampak cam lion ke tiger eh?
Belang2 macam tiger..tapi ada janggut macam Lion!
Hissh…confius..kawan2 pun confius kan..sbb ada yang sebut tiger, ada yg sebut lion!

Yang pasti..pada Arif ia nya adalah seekor ‘Meow’..atau dipanggilnya ‘Auum’ =P
See..mereka berdua bergaya together2 dalam kete petang kelmarin! ^_^

Jadilah 3 kali snap jer..hee..

hahaha...suka hati betul arif bila tengok Lion dia ber'spek' gitu ^_^..encem tak Lion arif?..ngee...

yeaaah ini baru together2..hehe..

hehe...dalam kete pun jadi...nge'pose' ye arif!

p/s herm…mama still tak dapat view some blog kengkawan lah! Ada kengkawan baru ada kengkawan lama…alahai sangat la tak best!..antaranya yang mama still ingat ShikiNn, AriZakiah dan…… ada la 2,3 lagi..huhu..sedey la camni..nape la tokleh view blog diorang eh..?! huhu..


32 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

amboi, bukan main lagi bergaya sakan little boy nih...

sonok la tu dapat ole2 ye... hehe

Mamamya said...

alala...comelnya arif b'kaca mata hitam..tp yg tiger punyer tu lbh glamor lah... ehehehe....

p/s: arif yg sentiasa cute.... :D

Zaidah said...

tigernyer cermin mata class gitu....

~aSHa~ said...

pandai sgt dah dia berpose...ehehehe

az rina a.k.a jaijina said...

yg ni tigion, hahaha..kacukan tiger + lion..

wah, kemain sepek mereka be2, kelasssssssss..

rATu kEBaYA said...

amboi hencemnye dia.. lion pun encem jugak jadinya...

mummy_ayu said...

wah..bukan main lagi pose ngan tiger..he he he
anda ditag..tak tau la dah join lum..kat sini
http://mummyayucontest.blogspot.com/2010/11/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html
ma acih!!

Fieza79 said...

ohh lion ehh..nmpk cm tiger je..hehe

hamboii nmpk mcm syg sgt Arif dgn lion tu...together2 je...menarik plak tgk si lion tu...

Ain said...

wahhhh, together-gether bercermin mata....

Dilla Ady said...

alalalalal..

same2 encem..hahahaha

Nad @ MamaZakwan said...

arif dh ada kawan baru.. :)

~Siti Hajar~ said...

ermmm...lion ke tiger nih? xper yg penting ayep suka...hehe

isyh! sekali tgk cam idup pun ado..haha

'NuReeN' said...

ayeep suka bergaya yerr.. comel la ayeep ni.. antara ayeep & tiger tue sape paling ansem hehhee...

|| NaFiRaa || said...

hehehehe.. 2 2 kiut ngan spek itam~ elok plak tiger dia terselit kat situ..:))

cha said...

konfius, mana satu arif, mana satu lion. hahaaa... sama comel cam lion tu, leh joint contest.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wakakakaka..gelak guling2 tgk aksi aripp

adeh..lucu bangat kamu
cute lak tuh!

mrs.spicy said...

blog derang kene virus kut..huhu..sayang nya ayep kat tiger~ tak sia2 beli

**sHiKinn** said...

arif dah semakin bergaya..siap berposing ngn tiger lagi..

chugie said...

cam tiger je tu.. ekekek..
layan kan je lah.

Adeeya said...

wawawa lion pun pakai spec eh hahaha ingat arif sorg je pakai.

norihan said...

wahh...hensem dak arif ni..

mama rifQy said...

amboii..mmg suke bergayaaa sungguh!!

mama rifQy said...

amboii..mmg suke bergayaaa sungguh!!

Rizziela said...

Tiger pun handsome mcm tuannyer...baguslah

nieda said...

alolo..comelnya arif dgn lion. Humaira beli girrafe

Ena said...

nasib baik comei jekk tiger lion tu kan! hik hik dua2 sekali panggil pu boleh la.. ngee..

encem la ayep wth aum & meow tu.. heheh

MrS. F!zA said...

berani ayep ni..aunty ni penakut kalo binatang2 lam umah ni..dlu kecik2 pnh mim pi binatang tu panggil2 aunty...eeeee ngeri smpai terbawak2 dalam jaga..terus stop beli ank patung, bear bagai..hishh

Fariz Finie Family™ said...

pandai pkai cermin mata..
klw anak nurul dah lama dia patah2 kn..
huhuhu

zurazari said...

si comel yg sgt cute bergaya berdua yer!!! siap lion tu pun ader special spek,, caya la!!!

eT said...

ingatkn meow betol td..wahaha...
tp chumel la dedua...

Dina a.k.a Ibu Aqimi said...

hehe bergaya sakan dia

mek da ©™ said...

haha stylo tuuuu