About

Saturday, November 13, 2010

.: beRbeZa kaLi Ni.. :.

waaaaaaah wajah baru lagi!
haih la...hehe..mama tukar lagi, sebabbbbb...

template sebelum ni, tak user friendly la..bak kata Suziey kan..
mama mmg selalu select template yang ada komen box kat pengakhiran n3..
tapi ntah camno, tuk last template ijo tu..
tak perasan pulak tang komen box tu..
pepun thanks suziey atas cadangannye..mama terima ^_^

so, untuk kemudahan kengkwn juge..
mama tukar lagi..mencari template yg komenbox nye kt bhgn bawah!
eeeh bab tukar2 ni..sedia maklum mama suka..hehe..

oooh memang berbezalah kali nih!
selalu mama pilih, background ceraaaaaaaaaaah kan, white gitu..
kali ni...?..lainnnnnnnnnnnn....alooor layankan jer si mama ni..
janji mama suka! ^_^
dan hopefully kwn2 selesa!

weeeeh, berjaga sampai jam 3.32am ni apa citer..ngeee...
gara2 tertido awal, then, terjaga..pastu tak bleh lena..

haaa...kan dah jadi kerja, cari template baru..ngeee! ^_^

oklah mau sleep after this..
esok byk hal nak kena settle!
hal apa?
hal kije umah laaaaaaaaaa..mcm2 nak buat..
biasa la kan..

k, selamat berhari minggu semuanyaa...! (ooh ada ke yg baca n3ku di hari cuti ni?..hehe.. =P)

13 comments:

Gieyana said...

sweet jer..biru ...:D

mama rifQy said...

AMBOI KAK eina! sungguh tukar layout..na pon suke gak tuko layout!hehhehhee

nieda said...

sejuk mata memandang background biru..have a nice weekend

chugie said...

baru lag ke?? rajin betul lah eina ni tau!

tp rasanye sy lebih suka kalau kat area entri tu warna putih atau warna2 cerah..

cha said...

biru mata hitamku...

Mamamya said...

cantik lah iena kaler biru ni...rasa tenang n damai jer.... ;) mata pun x silau..he3...

Cik Jue said...

cantik kaler biru lagi...

Zaidah said...

eina nie memang rajin menukar2 template ....biru cantik n kemas...:)

Nad @ MamaZakwan said...

rajin sungguh mamalieyna ni,hehe..cantek gak ni.. :)

Ena said...

ena rasa.. setiap kali eina tukar template semuanya cantik2 je..
maaaihhhh.. 3.30am? huhu.. abis ke tawaf umah kawan2 la tu gamaknya.. hehe..

mek da ©™ said...

comei...nampak bersemangat gitu kalernya ee

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah rajin tol kak ina tukar template jek ek

[-suziey-] said...

hiks..ok dh baca..haha smpai kol 3pagi no..ekek:p kt just advice mana yg ptt..bg cadangan membina :)