About

Thursday, November 25, 2010

.: ariF paGi taDi..nak tunJuK apa tu? :.

nak tunjuk jam baru.. ^_^
suka sangat benda2 ada gambar 'Mickey Mouse' tau...
ni hasil rembatan pergi ke Giant malam tadi..
(dah balik nampak Farah with hubbynye masuk ke Giant..hehe..kalau mama terlambat sket keluar tu kan..dah bertembung ^_^)..takde jodoh la semalam..hehe..

sambung...
dah nak balik umah tu..
bleh pulak ternampak... jam comel tu..
si abah yang sibuk bagitau dia..
budak ni..memang suka laaaaaaa...

terus nak pakai dandan tu jugak!..seb baik rege ok2 jer..
beli jerlah..

anak2 skrg ni beruntung..asal nak je dapat..
mungkin sebab anak baru sorang kot..
kalau dah 2,3 anak nanti ..hehe..harus anak2 bertolak ansur dgn makayah..
nak sesuatu tunggu masa yg sesuai..hehe..

jom mama tempek riaksinya pagi tadi..
nak pergi umah ibu pengasuh jer, nak pakai jam!
ni ler ghupe jam p0jaan hati dia.. ^_^
alaa tak bape nampak..skali lagi snap.. =P
"ni jam baru arif...comel tak?"

sudahnya dalam kereta, dia dah main geget2 sampai tercabut Mickey Mouse tu..
terus mama bukak, nak jalan ke mana2 baru pakai eh..
seb baik la bleh lekat balik..wuwu..

kalau tak, tak ke membazir je, baru beli semalam..
hari ni dah rosak...hohoho..
anak..anak...beruntung kamu jadi anak sulong tau.. ^_^

21 comments:

Sidratul Muntaha said...

klu aku
biarlah rosak
setot lasak..
simpn macamna pun dia mesti jumpa
tak boleh tak
ikutkan jer
tpi bile aku dah tukar purple,siap arr..
ahahaa

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lor...takpelah nnti mintak mama belikan baru ye
agagaga

~ayu.oyie.yuna~ said...

salam~
comelnye jam arif;)
mmg betul,beruntung anak2 skrg..nak2 anak sulung,hehe..

zue @ annaleeya said...

anak2 sulung skrg jer yg untung eina... akak pon anak sulung tp tak mcm bdk2 skrg... lagipon kita dulu idup susah kan???

anak sorg mmg gitulah eina.. mcm akak nih, xleh beli satu.. klu beli kena beli 3.. klu tak ader yg ngamuk sakan nanti... hrmmm...

Izan Ishak said...

comelnya jam baru ayep!! betullah eina..anak sorg mmg boleh lagi nak beli mcm2...mcm izan ni kalau nak beli kena 4 terus lah jawabnya~

eT said...

COMEYYY...JAM SPONGEBOB ADA X??HEHE

mek da ©™ said...

dekat la ekk umah kak ina ngan farah..best tu

ayep cantiknya mikyyy huhu

Cik Jue said...

sama ngan anak kita jalan2 mesti nak beli jam..

nak tanya camana nak buat yang komen tue (top ten ni...)...dah cuba berkali2 tapi tak jadilah

Ena said...

comel.. ..


sama la ngan anak2 ena.. esp si kakak.. sokmo beli dan selalu tak sampai sehari dah rosak, pastu beli lg hilang..beli lg tercabut.. beli lg.. pakai sekali ena dah sorok.. hahahah..
si irfan punye ok tapi kena sorok & konker leh si kakak.. mrmmm.. sudahnya dua2 ummi sorokkan.. hihihi

az rina a.k.a jaijina said...

smart arif ngan jam baru dia..ni kalau dapat kat echa, haruslah dia makan..

mummy_ayu said...

tul tu..anak sulong, apa nak semua dpt..tapi bila dah ada 2 mcm ayu...kena berpada2 la..sian gak tgk Iris....tapi sbb dia girl so..kira sulong girl plak..he he he..

MrS. F!zA said...

comei mmg suka tgk benda ada gmbr mickey mouse ni..bkn arif je suka aunty pon..hehe

|| NaFiRaa || said...

comelnye jam tangan dia~

haah kan.. anak2 sekarang senang jek.. mintak jek mesti dapat.. rezeki dorang~

~Siti Hajar~ said...

comelnyer jam mickey tu, sama cam tuannya, sweet jer..

nak carikan utk Danies la jgk, tp Danies suka sponge bob..hehe

Dina a.k.a Ibu Aqimi said...

sonok tgk reaksi dak2 kalu dpt benda baru tambah benda yang dia minat..adib pun sama asal ultraman ngan ben 10 suke giler..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Amboi, bukan main lagi melaram ngan jam baru ye...

bak sini sat, abg faris nak pinjam... hehe

[-suziey-] said...

tu la ank zmn skang mewah kan..untung arief dpt jam mickey mouse..seb bek bole lekat balik..hiks..klu aQeel dia cermat..dia xgigit..tp dia rentap jek..hahahaha:p nama pn budak kan..xbest la kalu ckp sifat toys dia..hahaha

bintangku said...

sama cam najmi, obses sgt ngan mickey mouse. Klu nmpk jer dia sebut hotdog. Sbb ada lagu hotdog dlm citer mickey mouse clubhouse. Tapi Najmi skrg dah tak suke pakai jam. :S

Mykhalish said...

phewitt bkn main santek jam br. hehehe..

Intan Inn said...

wahhh...cantiklah jam ayepkan..erm sukalah tu...anak ntan ada jamben10 samalah 2org tue..

Mamamya said...

ea...jam arif sama lah dgn mya n fiqa punyer...tp dia org punyer gambar 'pooh'.... w'pun x tahu tgk jam...tp still nak pakai juga...layan kan jer lahhhh......