About

Saturday, November 13, 2010

.: AriF meNanG saGuhaTi 'Baby In Style'! yeaaa! :.

yuhuu..bersiaran lagi di hari cuti..
rajin pulak online la..yelah aktiviti kurang..
dapat la online! ^_^

tadi after zohor pergi Jusco eQuinepark!
first time pergi! huhu..padahal dah lama dok bukit jalil ni..
baru terasa nak ke sana..dekat sajoor...+-15 minit sajerrr...

balik tu, singgah Pasar Borong Selangor..
waaah best betul tengok ikan2 segar kt sana!
next time.. bleh g lagi..

Piccas?
ada la snap sikit2..esok2 la tempek..
Broadband kt umah ni, lemau nak upload pic!huhu..

oohhh berbalik pada tajuk itu..
Alhamdulillah..rezeki dak arif lagi..
dapat saguhati tuk contest 'Baby In Style'!
nak tau, sape dpt grand prize?..
Asya tauu!
anaknye Lya..Tahniah dear! ^_^
auntie eina tumpang happy!
resultnya kt SINI!

ni pic yg dipertaruhkan tu..

p/s nak tau mama baru lepas makan apa?..ngeee,...makan LAKSA! hahaha..tadi pi pasar borong, tengok ikan segar, terus teruja tuk buat laksa lagi..ngee...+- kul 6 lebih start buat, malam dah bleh makan! hehe..jom semangkuk lagi! haha..

15 comments:

Aida Alias said...

alahaiiii.... hensem la arif

mama rifQy said...

Tahniah arief!!

~aSHa~ said...

menang lagi...wah tahniah..


layout baru ye...

Nurshahfamily said...

lama tak singgah... umah baru rupenyer... tahiah to afief ye hehehe

ADEEYA said...

congrats! pinjam topi bole hehehe

LYaFRINA said...

tahniah buat ariel y mmg ada style la....

**eina.. thnank yer sbb inform kat lya semalam kt shoutbox.. kalo x mmg lya x perasan pon.. sbnarnya tkejut & sgt2 x sangka asya menang..

cha said...

mcm anak org putih. duduk adap gmbr ayep sambil berkata... kacaknya... (umiOni yg kata, bkn Oni) huaaaa... TAHNiAH Ayep.

Aleeya said...

huhuuu lama tak gi jasko equine..comelnye arifff ..

cha said...

kakIena ada blog contestkan? suka joint contestkan? kalau nak renovate rumah (blog), meh joint niii...

http://orencantik.blogspot.com/2010/11/whitey-mommy-third-contest.html

tapi presentnya bkn renovate, nak kenalkan akak dgn empunya blog aja ;)

**sHiKinn** said...

wah menang lagi..tahniah ayep..cantik umah baru kak iena,kemas!

mrs.spicy said...

farah pergi pasar borong semalam .huhu

mek da ©™ said...

ayep mesti menang ek kalo masuk ape2 contest..rejekiii ee

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah haidar...

Mama Hanim said...

ayep cute spt biasa..tahniah ye..

lg cun la umah bru ni..

Intan Inn said...

erm mmg comel lah ayep nie pandai posing makn dah besar..

erm mama kenapa tak cakap pg pasar borong intan sehari ada kat sana tau..huhu kalau tak leh jumpa...