About

Thursday, October 21, 2010

.: TiBa2 Je.. :.

yuhuu bersiaran di malam hari!
bukan apa aura kenyang makan LAKSA ni..
hehee..awal siap masak laksa tadi..
belum kul 9pm, dah bleh makan! yeaa..

sempat lagi online..dak arif dah sleep..
abah?..tgk TV.. eh...dah berdengkur daa... =P

so, sementara tak mengantuk sgt ni online la kejap..
tadi bersms dgn member x-opismate..
waaah dia baru dpt baby lah!

tetiba si mama ni, rasa terimbau kenangan lak..
then, mulalah tangan ni gatai..
pi belek2 piccas dak arif time baby2 dulu..
weeeiii rindu sangat time tuu..!

ni nak kongsikan 1 piccas arif with tok kedah..
time ni berpantang dikampung!

tecik je arif..skrg dh besar! ^_^
kagum betul dengan kurniaan dan ciptaan Ilahi..!

time cukur rambut..hikhik..tecik je kan..^_^

rindunyerrrrr....!


18 comments:

Aleyn said...

Bila tengok gambar2 lama mesti jadik nostalgia kan...

maya amir said...

suke tgk gmbr2 lama balik..:)

rATu kEBaYA said...

hehehe.. tetiba terus nak buka album ni.. tgk gambar kahwen hehehe

LYaFRINA said...

oloo.. sweetnya.. moment indah dlm khidupan.. mujur kt ada teknologi.. blh simpan moment2 indah ni utk tatapan masa depan kan

Intan Inn said...

wahh sweet sgtkan...erm pas nie bolehlah dapat adik pulak,.hehehee

mrs.spicy said...

kecik sgt..mesti kak ieyna tak sedar bula dia membesarkan.huhu

cepat betul la kak ieyna msk..

Ena said...

tu la kan eina.. feel memg rasa lain macam je bila tengok gambar lama2.. kisah masam manis semua terbayang di mata.. yg masan tu bila dikenang mas tengah morning sickness.. tapi mansnya bila baby dah ada depan mata dan kita menyaksikan perkembangannya setia hari..

Mamamya said...

alahai comelnyanya arif...masa ni x nampak lg bulu mata arif yg lentik tu kan.... (admire sungguh...!!)

mmg rasa t'haru saat kali pertama melihat permata hati dilahirkan ke dunia.....anugerah tidak ternilai dariNya.

♥Azie♥ said...

lainnyer muka ayep wak tue kecik2

mummy_ayu said...

ha...boleh la tu cari adik tuk ayep....he he he...

~~*Lady Salwa*~~ said...

hohoho, makan laksa??? bestnya... sal suka hirup kuah je, isi tak berapa suka makan... hehe

tu la kan, kalau tengok gambar faris masa baby dulu memang rindu je saat2 tu... ye la, 1st time dapat baby... hehe

**apa lagi, proceed 2nd baby lak... hehe

nieda said...

alahai...sweetnye moment tu..sib baik zaman skrg dh canggih, ada kamera. boleh belek2 blk

nza said...

ceat2 la bagi arif adik......

bintangku said...

tu lar.... bila tgk blk gmbr2 anak masa baby, rasa rindu. Nak plak masa tu sha kat melaka, lagi lar rindu.

[-suziey-] said...

waa arief lain ek time kecik..hehe mmgl a kan:p

mek da ©™ said...

tetiba rasa nk beranak hihi

Fieza79 said...

alaa tomei nya arif waktu baby...hurmm fieza tak byk gamba baby Irfan dan Anis..ada tp suma dlm album gamba...huhuu mls nk scan

Azfa said...

ayep comey betol...x sedar masa blalu...