About

Wednesday, October 6, 2010

.: tiBa2 boRiNg nGaN kaLer PINK !! :.

so...mama tukar lagi! ^_^
tukar apa?..background ni..hehe..

cam boring kaler pink..tukar kaler ni lak..
suram sket, tak ceria pulak..huhu..
ngape?..saje je..biasala mama ni kan..
mudah boring betul dgn satu2 template =P

seb baik main tukar2 template ni takyah bayar..
kalau tak, jenuh ler berhabis duit sbb suka no tukar2..hehe..

jgn la bosan eh..
or rasa cam salah masuk umah..
umah yang sama tuannye ni..MAMALIEYNA's in d house.. =P
today ada training dengan besok jugak..
bukan mama join training but..mama kasi training!
tapi part mamanye esok! today my bosnyer turn ^_^

so, esok maybe sunyilah..today..still berkesempatan!

ok2x..bebelan kosong je pagi ni..
jap2 lagi baru post n3 serius sket..
hehe..serius la sangat..
blog mama ni mana ada n3 serius, sume main2 jer..

pepun selamat bertugas semua!

p/s update kesihatan Arif..tak demam dah...batuk je menjadi2..sekali batuk tak berhenti2..risau mama! semalam balik tu, batuk sampai muntah dalam kete..balik rumah, kasi ubat batuk, menjerit sakan la jugak..after makan ubat, muntahkan lagi saki baki kahaknye..huhu..cian tau nengoknye! tapi dah aktif..Alhamdulillah..

14 comments:

Fieza79 said...

kaler pepel la pulak...tp ttp menawan..!

owhh eina kasik training ghupe nya...mesti best je...!

rasa mcm ada yg tak kena je..owhh
n3 tiada begamba...hehee

Ena said...

sempat main2 tukar..

ena nie susah nak jatuh cinta.. klao dah jatuh cinta tu susah jug anak berubah.. ecewahhhhhh!! ekekekekke..
konon nye la tu kan.. tapi dalam proses wat perubahan juga la.. sbb sendieri pun dah jemu cuma lom ada masa nak godek2.. heheh

apapun.. cantik! nampak sejuk je.. ;)

mek da ©™ said...

cantik, lembut jek tema warna niii

mek da ©™ said...

cantik, lembut jek tema warna niii

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

kita belum boring lagi ngan kaler blog senndiri...blum sampai seru nak tukar...hahaha

Zaidah said...

walaupun tak ceria tapi lembut kalernyer cantik...i like it....semoga ayep cepat sembuh...amin...

LyNn HaMzAh said...

wah tukar rumah baru yer...purple pun nice juga...

cha said...

buatla kaler apapun, kalau berupdate tetap akan dijengah kita, haha... hijau kak hijau :D

zurazari said...

zura suker ar theme kaler ni... nampak keayuan... soft jer...

az rina a.k.a jaijina said...

comei jugak kale baru ni, nice gitew..mmg rajin kan akak tuka² templete..rina takde kerajinan macam akak, heheh..

alolo, arip blom sihat sepenuhnye ye, kecian..

Intan Inn said...

erm tak derlah suram..sejuk mata memandang...erm samalah intan pun cepat boring kalau background sama jer..mesti nak tukar..hehehehe

bintangku said...

rajin jgk nak menukar kaler umah. Cam sha nie.... hurmm.... warna tu jer ler dari mula pakai.

Sha bkn nak promote tp just nak inform jer. Pernah try tak uk antivirus? leh tgk dulu kat sini.. http://miela77.blogspot.com/

Pernah pakaikan pada najmi. Ok... Nie pun dah abis stok, kene beli lagi.

rATu kEBaYA said...

kaler pepel pun sweet.. lembut je..

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe masih tak tahu nak tukar kaler ape kak..