About

Tuesday, October 26, 2010

.: SuKa yaNg iNi..& yaNg Lama tu kuraNg beSt seBab... :.

hehe...
bertukar wajah lagi! ^_^

jangan terkezut ye kawan2..
haih ni gara2 tengok blog mekDa yang coMei tulah!

so, me pun gatai2 tangan la pi view template2 yang aDo! =P
mmg teruk perangai ni, suka tukar2 ..haih.. !

yang template ijau tu sangaaaat suka..!
tapi tulisan dia small2 sangat lah!
so, tukar lagi...ni taktau la sampai lama mana bertahan ni ^_^

jgn ditiru ye kawan2 hehe..
dalam tempoh beberapa minit je, leh bertukar wajah..
blog nih! ngeh3x..

apa2pun..nanti if jumpa template best lagi..
kita tukar lagi! hahaha...

key, dah masuk waktu bekerja pun..
time rehat, curik masa intai2 template..
hehe..

18 comments:

**sHiKinn** said...

kak iena tukar template takper..sb pandai godam2 coding..kalo sy.huh hancur..tak pandai la nk wat coding bagai nih..

mamalieyna said...

SHikinn:
hehe..ala men tukar2 terus je dianye coding! hehe..

shikin, eina still tokleh view la shikinnye blog..huhu...nape ntah..bila bukak blog shikin je terus internet closed sume! huhu..

mummy_ayu said...

rajin nye..ayu pun tak pandai nak tuar tukar nie, takut jadi ain lak..ingat masuk 2 tahun nak tukar cat umah gak..kali nie nak hired sapa plak...

chugie said...

amboi.. rajinnye puan tanah ni tukar2 template ek..

tp yg ni pun cantik gak..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah rajin kak ina godek2 template kan...kita kalo dah kenan satu tu susah nak cari ganti...sebab kebanyakannya tak menepati citarasa...hu...hu...

Azfa said...

...mmg cantek & comel!!!

Ena said...

rajin tukar tak pe janji cantik & seda mata memandang semuanya.. ;D

~aSHa~ said...

ehehehe yg lama pun lawa sbb ada gambok dak arif

LYaFRINA said...

lya gak nok tuko.. xtuko2 lagi.. x jumpa y serasi lg..

Fieza79 said...

wahh tukau lg...ishh rajen sguh la eina ni godeh2...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ish ish mek na niiii
ni buat org pong nok tukor baru ni
agagagaga

...etiey erywan♥ said...

ai lama dah tak kena penyakit ni. seriau kak kalo terkena! keh keh....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tapikan mek na..iklan nuffnang tu jd tak lawa la plak bila buh situ..uhuhuhu

nieda said...

cantik

~~*Lady Salwa*~~ said...

rajin tul tukar 'cat' rumah ye... hehe

tak pa, kalau dah hobi nak wat camna... hehe

Jieda said...

Dulu jieda rajin gak godeh2 template tapi skang cam malas la.Biar je la dengan yang ada skang ni he3

MamaYatie said...

belasah la eiyna..brapa kali nak tukar janji lagi best...hehe

[-suziey-] said...

hahah dok bertukar template je kejenye..ekekek;P