About

Wednesday, October 27, 2010

.: StoK LaMa laGi..!!! :.+

huhu...stok apa yg dimaksudkan ni..?!

hehe...stok piccas daa..
bukti ni stok lama?
sebab rambut dak arif yg panjang lagi ni..hehe..

stok baru bukannye takde..
cumanya belum edit!
sesi editing sume berlaku di rumah ye kawan2..
memandangkan PC opis skrg ni..
takde software yang best tu!

ingat nak edit malam tadi..
malangnya..mata sangat laaaaaa mengantuk!

piccas kt previous n3 pun, takde 'COP MOHOR' nan berbunga2 tu..
sebab edit pakai Mic. P.Point jer..
tak best...!

oooh panjang sungguh bebelan..
meh mama nak abadikan lagi..
piccas dak arif..
nak sleep pun, mama main snap2x..
rimas arif tau! ekeke..

'mama tgh pegang camera la yang.. time ni..'

'saje nak test bateri camera..tu yang snap2 tu..!'


ngee...

'alasan mama arif tokleh terima!'

'malas arif nak senyum..'
=P

landing depan TV jor..siap bentang ToTo haa..hehe..
..haih..memandang tanpa perasaan =P
...malas layan .. ^_^
sampai menggaru kepala tu ha...sbb tension ngn si mama! ekeke..

ooooooooh dah alang2 tersebut pasal stok lama ni..
meh nak tempek skali..

stok kepek mepek + kuih raya posa mama ari tu..
masih berbaki lagi tau...seee....

haih..dah nak masuk raya haji, kuih+kepek tak habis2 lagi..

hohoho..! ^_^

takde nafsu nak makan kuih raya tu lah + kepek2 tu..herm..ada la nafsu jugak..tapi tipis je..huu..

21 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

memang blogger tegar la kak Eina nih... ada je hasil snapan dari dia... hehe

sama la, kuih raya + kepek raya ritu tak habis2 lagi... elok je dok tersusun dlm kabinet kat dapur tu... hehe

Dilla Ady said...

umah mak n mil dilla da settle da

mmg beli cukup2 jek..

penah kejadian camni berlaku..

last2 buang..membazir kan..

mamalieyna said...

lady salwa:
sementara aura rajin menyenap tu ada, layankan jer..hehe..

tu la, cam membazir je kan..padahal masa beli dulu, rasa cam tak cukup jer.. =P

mamalieyna said...

Dilla Ady:
tu la kan..sedar2 baru terasa issh membazir pulak..masa membeli rasa cam tak cukup! =P

~Siti Hajar~ said...

mak ai! ada lg belen kuih raya? mesti eina beli byk ni kuih raya thn ni, xpe klu kuih tu elok lg, blh wat kuih raya haji...hehe

Ena said...

owh.. lom abis yeh!.. alahai.. meh pose kepek2 tu kasi ena.. =P

MrS. F!zA said...

salam kak..lma xjenguk..amboi kak..byk lg kuehnya..heheh blh smbg utk raya aji tu..hehe..

|| NaFiRaa || said...

wawwww!!! banyak lagi stok kuih raya~ bulih buat kuih raya haji plak nih.. kunyah2 time tengok tv sedap tu~

mamaaerish@eb said...

yang ptg cantek..... tabek.... ;p

Mamamya said...

samalah dgn lia iena....masih byk lagi baki biskut n kerepek raya aritu....

masa nak rasa tu kemain lagi m'buat biskut...x ckp s'jenis...kepek pun tempah2 lagik....pastu bula dah habis raya...elok jer lah dok dlm balang...x t'cuit pun...camana nak buat yer??

p/s: x jemu tgk gmbr2 arif yg ensem tuh...:)

...etiey erywan♥ said...

hahha..sama kes dgn ai la nih. kueh raya masih ada! dh nak raya aji che kak oi.. kehkeh!

EIJAM'S FAMILY said...

dari tepi suke tgk gbr dak arief bulu mata mak aik panjang yerk.. mengalahkan anak dara.. huhuhu kuih raya ade lagi xpeler boleh jamu utk raya haji pulark...

hajarus said...

mamalieyna mmg blogger tegar laaa... hehehe... byknyer lg kepek... leh la hjr minta cikit... hehehe..

win@momyShaneQeisha said...

panjangnya bulu mata arif ni.
*wah,masih ada berbaki lagi kerepek2 n biskut2 raya ya

chugie said...

memang terbukti stock lama ni.. tengok jelah hasil snapan tu dan juga KUIH RAYA.. ekekekek:D

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

ish..stok kue raya pon banyak lagi ker?boleh wak open house lagi ni hihi

mrs.spicy said...

hahaha..banyak lagi kak ieyna biskut~ boleh buat raya haji terus=p

mek da ©™ said...

sama laa..mek punya kerepek+kuih raya pun ade lg..agak2 leh tak buat menu raya aji? ekekkeke

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sedap woo, lyn tv sambil landing..
sedar² dh masuk lalaland!!!.. =)

Ain said...

nampak gaya sambung ke raya haji la kepek ngan kuih raya tu kan...

hahaha....

[-suziey-] said...

meh anto umah kita kepek tu.ekekk:P