About

Wednesday, October 6, 2010

.: ReZeKi ARiF..doK uMaH je Leh daPat duiT RaYa :.

Yeaaa ada jugak rezeki walaupun sekadar SaGuHati..Alhamdulillah..
Ni Arif dapat tempat saguhati tuk contest anjuran ANJE

“Gorgeous Baby in Kemeja @ Dress”

Nak tau pemenang keseluruhan, sila terjah SINI!

Dulu, suatu ketika..masa mula2 joinkan diri dalam dunia contest ni..
Mama tak pernah pun menang pape..
Banyak kali percubaan demi percubaan tau..
Tak pernah nye bernasib baik..

Hehe..sekarang ni..bila dah banyak kali percubaan, baru ler terbuka sket peluang tu..hehe..
So, kesimpulannye…cuba dan cuba je..if ada kesempatan tuk menjoinkan diri ^_^
Tak menang pun tak rugi pape kan..
Kalau memang tu, rezekilah kan..hehe..

Ooh berbalik pada tajuk tu..
Yeee dok umah pun, arif leh dapat duit raya..
Duit raya dulu dah selamat disimpan dalam akaun NURInya..

Nampaknya kena ke Bank Rakyat lagilah ni..
Simpan lagi saki baki duit raya..
Ni hasil dari ‘Open House’ hari ahad yang lalu lah ni..
Dah kumpul2 hari tu saja banyak gak ni..RM1++..Alhamdulillah..rezeki kan..

duit singgit2 banyak tu, nmpk cam sikit lak..terlindung..hehe..

Thanks kawan2 sudi datang then kasi ‘angpau’ lagi..
Semoga kita semua sentiasa dimurahkan rezeki kan..Aminn..

Ooh special thanks to ZAI @ mamamiera..
Datang umah siap bawak buah tangan lagi haa..
Moga murah rezeki kamu ye Zai..thanks kawan!

p/s lagi ramai kawan, lagi murah rezeki kan..tak rugi punya ramai kawan..janji kawan2 tu haruslah kawan yang baik..hehe..jgn dok berkawan ngan orang tak baik udah ler.. =P

21 comments:

Mama Hanim II said...

wah2, mmg murah rezeki eina n ayep ye..tahniah2.. best tu asik dpt hadiah je kan..

-- makin cun 'umah' eina ye.. sejuk je mata layan..hehe..

norihan said...

banyaknya duit raya arif ye...boleh simpan tuk hari tua nanti..wah...zai bagi layer cake ngan pasta lagi...semoga menjadi kawan yang baik nanti...

az rina a.k.a jaijina said...

wah, sagt manyak $$ raya arif tu..untung, dok umah pon dapat duit kan..

best kan kalau ade kawan yg baik², plak tu kalau ade ramai..

Fieza79 said...

murah rezki eina...bertambah la tabungan arif..!

dpt buah tgn lg dr kwn2..wahh cm ni nya gaya leh ajak kwn2 lg dtg umah..hehee

|| NaFiRaa || said...

tahniah arif~ moga makin murah rezeki.. amin~

kak long said...

kan bila tetamu datang kerumah kita tu rezeki namanya...
pun suka,bila bertandang bwk buah tangan...:)

Intan Inn said...

congrat yer ayep..suka intan tgk ayep menang..memang bertuah sgt... wah meriahlah yer dapat duit raya..hehhehe

erm makin cantik rumah mama nie..hehhhe...intan pun suka sejuk jer mata

Ena said...

ni betul2 rezeki nie kan eina..

tu la time raya nie leh la naka2 ngumpol.. bleh tahan jugak "collection" dorang.. =P

tu leh wat spageti pasnie kan eina.. sedap tu.. ;)

bintangku said...

nnt leh ler masak spaghetti. Sedap tu... Siap ada pencuci mulut, kek lapis.

mek da ©™ said...

ramai org sayangkan akak termasuk mek da..ahakakkak

Lelord said...

hehheeh najlaa pun lela bukak acct bank rakyat

Ain said...

banyaknya wit raya ayep, murahhh rezeki....

ain pun simpan duit raya anak setiap tahun, cuma tahun ni blm sempat pergi bank lagi...

Rizziela said...

Tahniah Ariff

zurazari said...

tahniah ariff... murah rezeki dier yer... hope next ader la rezeki untuk adam lak=)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Tahniah ayep... bertuah ayep dapat mama yang rajin & tak jemu2 join contest... cam faris, sian dia. ummi dia jenis "M" sket nak join contest2 nih... hehe

tu la kan, lagi ramai kawan lagi murah rezeki. betul tu, jangan kawan ngan yg 'tak ketahuan hala' dah la. nanti jangkit kat kita lak...

'NuReeN' said...

tahniah ayep.. sama la nureen masa dulu msk x pernah dpt.. bila dh dpt skali terus berkobar2...

duit raya elly mmg byk tol thn ni terkejut gak.. alhamdulillai rezqi elly.. selamat dah di simpan dlm bank

mamamiera said...

wlau xpnah jmpa skalipon, kite dpt nilai mane 1 kwn yg baik.. Tahniah arif, murah rezkinya..

Momma Mia said...

Tahniah ariff. Semoga murah rezeki selalu

nieda said...

rezeki anak2 sentiasa murah..simpan duit byk2 ye arif. bekalan bila dh besar nanti

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tahniah..

wa..sampul auntie pon ade tau arip..kaler meghah..wekekeke

~Siti Hajar~ said...

Sana sini buka blog kwn2 ada n3 open house mamalieyna, terlopong je sy tgk..huhu..apakan daya ku berada jauh d utara..hahahaha...

bestkan eina dpt jumpa kwn2 blog, sllu d alam maya je, tp skrg dah jadi kenyataan, sy tumpang gumbira ni..

ala d hr yg gumbira, ayep gering plk yer, ciannya, smga cepat sembuh yer syg..