About

Monday, October 18, 2010

.: ReSuLT T0P 12 :"Sweet & Cute Baby 'Exploration Time' Contest" :.

Selamat Pagi semuaaa...!!!

Yuhuuu..result dah ada di tangan mama!
"Sweet & Cute Baby 'Exploration Time' Contest"

mama umumkan dulu..TOP 12 yang menjadi pilihan juri seperti yg dijanjikan!

akan diikuti........

pemenang bagi hadiah saguhati..iaitu mereka2 yang bertuah menerusi cabutan dari
my little boy "Arif"! - tengahari nanti......! ^_^

then, kemuncaknya...mama akan umumkan....

pemenang tempat pertama, kedua dan ketiga! ..ini esok lah mama umumkan ye..kasi suspen sket (^_^)

so, tungguuuuuuuuuuuuuuuu ! hehe..

Ok....meh kite jengok si comel mana menjadi pilihan hati juri tuk contest bertemakan "Sweet & Cute Baby "Exploration Time" Contest" ni..semua peserta adalah sweet & cute! but pilihan terbaaaaaaiiiik kena buat jugak..adat bertanding kan..seramai mana pun penyertaan, tetap akan ada kalah menangnya..

antara kriteria yang diambil kira adalah, 'kreatif'..'natural'..'bersungguh-sungguh mengexplore' & pastinya 'sweet & cute'...!

Tahniah buat si comel si comel iniiiiiiiiiiii.................

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v





TAHNIAH......!!!

siapakah yang bertuah di kalangan si comel-si comel ini?
nantikan keputusannya ESOK! ^_^

24 comments:

Momma Mia said...

Alhamdulillah. Damia in top-12. Thanks Mamalieyna sbb pilih Damia.

good luck to all.

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alhamdulillah...damia aleesya dalam list top 12...

kakyong said...

tahniah... aliya ibu tak terpilih... :(

LYaFRINA said...

ooopsssss...
sgt2 tkejut tgk budak y sibuk explore buah tembikai tersenarai dcni...

alhamdulillah.. TOP 12 pon sgt2 bsyukur... terima kasih buat semua juri y btungkus lumus & gud luck buat semua baby2 y sdg explore tu.. cute2 blake...

kita join explore race plok...

♥Azie♥ said...

semua tak sabar nak tunggu result..good luck semua

UMMI AMNA&AMZAR said...

Tahniah!..amzar syakir ummi xberjaya jgk...:-)

eima said...

yeay .. fahim top 12 ....
TQ mamalieyna....

Fieza79 said...

tahniah utk peserta top 12...mmg nmpk bagus2 kesuma nya...yeayy...

tak saba nk tau result seterus nya...

Ain said...

gud luck untuk top 12.....

sungguhhh cute!!!

chugie said...

yeay..! dh umum top 12th.. walaupun fatin x de dlm list, tp all top 12th tu memang explore abis lah! geli hati pun ade nengoknye..

x sabar nk tengok pemenangnye plak!

tahniah to all top 12th!

Aleeya said...

woaaaa de kontes..alaaa tak sempat nak joinnn huk3

kiyutnye gambo anak lya..asya tu...heheheeh comel je explore tembikai ahahha

mrs.spicy said...

heee..suka tengok gambar.next year buat la contest lagi kak ieyna. farah pulak join. heheheh

Cyda Acme said...

wahhh ... sgt terkezut biler tgk gambo Adli terpilih masuk top 12 ...

Alhamdulillah ... mekasih kak ieyna yek :D

kemma said...

congrats to all top 12..ammar x bjaya:(

ummuabdullahsyaakir said...

Hehe comelnya...tahniah buat si comel yang berjaya..dan tahniah juga buat mamalieyna sebab anjurkan contest yang best ni...terhibur tengok telatah anak2.

Nad @ MamaZakwan said...

tahniah sumenye! :)

mama rifQy said...

alhamdulillah =)

mamalieyna said...

To All :
tahniah skali lg buat yg terpilih!

buat yg tak terpilih, jgn putus asa...leh cuba di lain kali, di lain contest kan...?! ^_^

Alimaz-Kembara Terasing said...

comel2 semuanya...

ayunaufal said...

alhamdulillah.. airis berjaya masuk top 12.. gud luck tuk sume peserta yg kiut miut belaka =)

Lelord said...

congrats yg terpilih

Intan Inn said...

tahniah ..kepada semua yg top 12..sangat comel n kreatif...semoga semua bertuah

dilla lala said...

thanx alot sis...
lutfil hadee dpt TOP12....;D
yyyeeeeiiipppppyyyy~~~~

haszuraidah ishak said...

tahniah buat top 12..cute2 smuanya!!