About

Friday, October 8, 2010

.: poSe CeKci ..aLahaii...haRi JuMaat ni =P :.

alahaiii...
rasa tak best lak, pos n3 without piccas..
tapi itulah piccas dh edit2 sume dlm pendrive yg menghilangkan diri tu..
huhu..kalau tak meriah n3 hari ni..=P
meriah la sangat! heheh..

so, sbb si mama yg rasa lain main je n3 tanpa gambo ni..
meh tempek la jgk pic without editing ni..
lambat loading..tu yg malas tu..huhu..

ni je yg bleh di upload..balance2 next time la..huhu..!

alahai bersongkok tp cekci la pulok! =P
pose manja2 gituw =P
mahainye pose ni..ekeke...

rasanya ada contest kan baby with diapers ni?
sempat tak nak join nih..hehe..ada pic sesuai tak..
banyak pose lagi sebenarnya..
tapi mls nak tunggu loading kalau pic tak edit ni..huhu..

p/s herm...contest macam2 di pasaran kan, nak kena ada masa jerlah + rajin tuk join! kalau mood takde, mmg tak dapek la nak nolong..hehe..

13 comments:

Iela Fazielah said...

betul2.. kalau xrajin terjah..mmg xtau.. kalau xde mood nak buat.. mmg xterjoin

~~*Lady Salwa*~~ said...

Oit, ustaz cekci... hehe

sama la ngan faris, pantang nampak songkok nak pakai je. tak kira la bersuar pendek ke.... hehe

tu la, macam2 contest ada. rajin ngan malas je... hehe

sal dah join tau contest akak. tapi sal guna blog baru, yg khas untuk contest aje... sal ni macam la rajin sangat masuk contest, siap wat blog khas.... hehe

Ena said...

ehehehhehe..

walaupun cekci totap comei ..

ni ustaz rock kot.. ;D

az rina a.k.a jaijina said...

elelele, seksinye dak arif ni..pakai pampers aje, tp kai songkok..eh kak, tak bahye ke dok atas meje cermin tu, seram pulak kite, jehehehe..

|| NaFiRaa || said...

alahai cekci sungguh~ tak pe.. janji comey~ hehehe

Fieza79 said...

wooo ari ni sesi arif separa bogel...hehe...dh besor nnt tgk balek ni mesti termalu sniri ni...

skrg ni mls benor nk join GA/contest...tk tau la nape lps2 raya jadi gini..huhu

~dARlee zURiS~ said...

auwww..cekci ye die
hehehee..

Intan Inn said...

heheheh cuter jer seksi hari jumaat yer..aduhai jgn naik atas meja kaca tue sayang ..cermin pecah tak per jgn kamu yg terluka

nieda said...

sweet sgt gambar arif pkai songkok.cekcilah x pkai baju

mek da ©™ said...

wow separuh bogel..heheheh..seksi ayep

Mama Hanim said...

phewiittt..cekci btul ayep tu..huhu..

mrs.spicy said...

huhuhu..comel jer ayep..cekci tapi pakai songkok. cute kak ieyna. kalo masuk kontest ni ade harapan=p

cha said...

rockers la ustad arif ni...