About

Thursday, October 21, 2010

.: PaGi Ni CiTer TaNpa GamBar ye.. :.

yuhuuu..pagi ni nak upload piccas tak boleh lagi kan..
so bebel2 kosong jerlah dulu..

bibir mama terasa tak center ni..
sebabnye...dapat habuan sondolan kepala dari dak arif..
sondolan bukan yang biasa2..
tapi luar dr biasa..ohho...sondolan yang laju bangat!
terus membaham ke bibir si mama!
gara2 si abah yang kuat mengusik si arif ni..

happy2, lari2, terkam2...
tak sempat mama nak ready dgn terkaman arif..
terus kepala si arif menyondol dengan kuat bibir mama!

sakit tak terkata...macam kena tumbuk!!!
terus air mata jer meleleh...adoiiiii!!
giler sakit tau! dah la baru baik ulser mulut ni!
dah kena sondol lak lagi...
arif sengih2 je..abah lg sengih2..
siap kata, manja la mama ni..sikit je dah nak nangis!

bukan sengaja nak nangis tau..
sebab sakit la mama ter'menangis'...
hukhuk..
nak kata apa lagi..
nak marah..nak marahkan sapa..
abah ke si anak?
si anak mmg taktau pape..hukhuk..
tahan je mama ni..
tapi lepaskan juga rasa nak nangis ni..

pagi ni..
terasa lain macam je..
tengok2 cermin..
aiyaiyai...tak center dah bibir ni..
sebelah bengkak!

hukhuk...tapi dah sampai opis ni..
reda sket dah..
huhu...dah la bibir sedia istimewa..=P

dah cukup la bebel tuk pagi ni..
nak tempek piccas, cannot..blogspot still problem...
so, layan jerlah mama membebel tanpa suara tanpa gambar ^_^

16 comments:

mek da ©™ said...

nape ni...mek pun xleh upload gambo lg ni..risau arrrr..tlggg

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

hu..hu...tak best kalo entry tak de gambo kan...sian kak ina kite pun pernah kena balqis campak mangga pintu haq yang berat tu kat kaki sampai lebam kaki...tapi nak kata ape anak sendiri kan tak kan kita nak pukul plak, tahan sakit je la k

rATu kEBaYA said...

berbicara tanpa piccas lah hari ni ye...

tuam bibir dengan bawang merah utk susutkan bengkak

Cik Jue said...

tulah tak bes pulak nak update tanpa gambar...kesian mama dugaan membesarkan anak..tu pekara biasa..

Ena said...

alahai siannya..

tapi sama la.. pernah kena gak.. sampai berdarah bibir ena masa tu.. mmg termenangis dengan sendiri kan!.. huhu

Fieza79 said...

aduhai sian eina...leh bayang kan mcm mana rasa bl dh terkena tu...kalo dh kuar air mata tu tanda sakit sgt la kan...huhuu nk mrh kan siapa ye...huhuu mrh diri sniri kot...baru legaa....hehee gurau2 je eina...moga cpt surut bibir yg bengkak tu...kalo fieza tuam tuala dgn seterika panas je..hikk

mrs.spicy said...

huhuhu..sian kak ieyna..memang pedih pon kalo kene bahagian muka. kalo kene hidung. adeshhh

Dilla Ady said...

istimewa eh bibir tu eina..ye la..cam angelina jolie tau...spesel..hihi..

penah gak acha hantuk kepala kt bibir..mmg rase nk terkeluar airmata...sib baik anak..kalu kawan, da balas balik da..hihihi

mummy_ayu said...

ala siannya bibir bengkak....kejab lagi ok la tu..
tu la, rasa lain je buat entry tanpa pic kan?
harap jab lagi ok la...

Zaidah said...

siannyer eina...sampai macam tu sekali budak ayep buat...macam manalah agaknyer bibir eina sekarang...bengkak n sakit...tuamlah eina

Hamizah said...

makin seksi la,yer..

az rina a.k.a jaijina said...

tgoklah bibir yg seksi tu kak, hikhik..mmg sakit kan kalau terhantuk kene kat bibir tu..boleh berdarah dibuatnye..

Sidratul Muntaha said...

suh bapak budak cium bagi baik.
huahauhuha..
malam ni malam jumaat.
hihihihihih...

-aku pun bengong!

Intan Inn said...

erm skrg mmg susah nak upload gambar kan..tue mcm tak best nak update..hehee..

erm cian mama mesti bengkak kan..sakit tue kalau terhantuk dgn budak kecik.intan mmg selalu kene pulak tue 2 hero mmg tgh lasak kan...

Mama Hanim said...

hehe..anak lelaki katakan.. sian eina, xpe2 nti ok la tu bengkak..

bibir makin seksi la sat noh..hehe..

~~*Lady Salwa*~~ said...

la, sure sakit tak hengat punya...

sal pun pernah gak kena, faris tertendang kat bibir yang ada ulser...

memang nangis la masa tu sebab sakit tak tertahan...

sama la akak, sal kalau sakit sangat sal nangis je depan husband. dah tak kira dah... hehe