About

Wednesday, October 27, 2010

.: Last PoSing seBeLum GuNtinG ramBut arI tuu :.

Yuhuuu..
Dah kenyang semua.. ?

Hari2 snap picas dak tecik ni tau..
Sampai 1 tahap..semalam contohnya..
Arif marah! Taknak snap2..ekeke..

Kelakar je rasa cara dak arif taknak disnap piccas nya
Siap sorok2 muka..sambil kata ‘nanak!!!!!’ =P

Hehe..itu time mood dia tarak oklah ye..
Budak2 bukan sepanjang masa mood dia ok..
Hehe..

So, ni hasil snapan terakhir sebelum kepala nya digondolkan!
Last Saturday! ^_^
Sikit jer..Arif in Pyjamas!

mood 'happy!'


ala2..manja gitu..! hee..

posing control encem la kunun..hehe..

upss...mau melarikan diri sudaah!

yuhuu...aksi geget pulak..!

dah..dah...stop mama! arif taknak daah...hehe..

p/s lebih suka rambut lama arif, tapi itu la arifnye rambut halus dan kering..kalau panjang, tak cantik...nampak serabai!..huhu..


16 comments:

Ena said...

hehe..

malu2 je arif ni kan!.. bagus sunggh!

sama la ngan ena nie.. suka rambut lama irfan lagi sbb lebih nampak matang & sweet mukanya.. tapi tak pe la.. kena gak tonjolkan kelelakiannya itu.. heheh

Dilla Ady said...

tak nak jugak rupenya arif ni kekadang bile nk diambik gambar..

tgk gambar die yg comel2 nih tak sangka lak die ikut mood rupenye..ingatkan sepanjang mase leh jek suruh posing..

tapi dalam tak nak2 tu...tetap comel jugak la eina!

LyNn HaMzAh said...

comey la dia sekarang nie...dah besar nanti tentu handsome...

BIONIC WOMEN said...

ishhh..arif xnak bergambar??tengok gambar arif sebelum ni semuanya cantik2...

rambut arif sebelum potong ag cantik..
tapi arif tetap hensem

az rina a.k.a jaijina said...

malu² miau dak arif ni..samelah kite kak, asal takde keje je senap gambo anak..kang dah puas senap gambo anak, senap pulak gamba sendir..hahaha..

mamaaerish@eb said...

pandai shoot photo... eb tabek... ;p

|| NaFiRaa || said...

pandai posing!! mana gambar rambut baru???

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kan main lagik..ish2 budak nih..ehehe

mek na, iklan dutch lady tu tinggal sekerat..nnti nanang bayar separuh gak baru tahu..wekkekeke

Mak Su said...

hi hi hi, pemalu

~aSHa~ said...

eheheeh tapi dia layan jugak mama dia berposing..

~~*Lady Salwa*~~ said...

hehe... bertuah arif ye mama dia rajin snap gambar... faris jarang gambar dia di snap oleh ummi nya... hehe

dah besar nanti banyak kenangan...

Faris masa kecik dulu rambut jenis halus & tak lebat... tapi disebabkan selalu botakkan kepala dia, terus rambut jadi lebat & dah tak halus cam dulu.. huhu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

suka aqeel main dengan teddy bear ek...so sweet ikut kak balqis la ni

mek da ©™ said...

hensem anak akak..rambut baru katakannn..

amboi umah baru cat ye..huhu mabeloss

Fieza79 said...

Arif penyeri blog eina ni...tanpa pic dia suram je rasa..hehee

aloo arif senyum2 manja malu2 meow...! bekenan plak tgk suar belang2 arif tu eina...kalerful..!

Mama Hanim said...

hehe..suka tgk picca2 ayep..cute semuanya..

Rizziela said...

Handsomenya dia