About

Monday, October 11, 2010

.: LaGi poSe berBaju MelaYu..layaNkan jer..hehe :.

ohho..dah nak petang sudah..
tak sabar nk tunggu 5.30pm..
mau jumpa dak arif tu..

katanya Ibu pengasuh..
Arif ok je..
badan tak panas dah..
mau je nyusu!
pepagi dah nyusu..!

Alahaaiii..napenye semalam ngan pagi ni kt umah sendiri dia takmo!
meragam pulak tu awal pagi tadi..
sudahnya g umah Ibu pengasuh dia happy la pulok..
siap leh gelak2 lagi main dgn kak balqish & mak manje (anak Ibu)..

Ish2x..confius mama tau..
yelah cadangnya nak bawak dia g spital je
if tak ok tengahari ni..
herm...pepun mama sukalah hati..
Alhamdulillah..hope balik nanti, takla 'sakitnya' tu datang balik!

oooh panjang lak intronye..
padahal nak tempek2 piccas arif je
mau abadikan lagi pose2 arif with baju melayu..

previous piccas tu..
muka arif happy sangat sbb ada sumi kat dalam baju dia..
tu yg muka happy cam kegelian tu..hikhik..

alahai pose bajet comel jer gitu =P

selesema masih ada time ni..berair hidung..huhu..

happy dapat berdiri tinggi disitu ^_^

mood mau bukak songkok dah ni!

happy dapat pegang sumi..tapi mama tak biasakan bagi dia makan pun//pegang je buleh =P

ohho..serabai rambut bila tak bersongkok..lepas mandi, tak sikat rambut!


p/s ada 2 contest berbaju melayu kan..alahai bila nak join ni..^_^..saje je nak memeriahkan arena contest! hehe..


19 comments:

|| NaFiRaa || said...

ensem nye pakai baju melayu~

mamalieyna said...

Nafiraa:
maceeeh..^_^

[-suziey-] said...

kadnag2 nk mlm or maghrib tu dia dtg demam..slalu camtu..tgkla ptg ni camne..klu demam gk jgn lengah2 trus bawa g spital jek..

pose bajet comel tu mmg comel..bkn bajet lg dh..ekekk:D

Zaidah said...

dah besar dah anak mama nie.....comel pakai baju raye....mintak skit sumi tu bleh tak...

Fieza79 said...

encem Arif berbaju melayu..baju melayu tu plak nmpk beseri seri...kaler kelabu tu mmg bangkit la eina....

eina...kusi anggur kita tu serupe...hehee

Intan Inn said...

wahhh..handsome anak mama yer...suka tgk ayep tau..sejuk jer mata mamandang

~~*Lady Salwa*~~ said...

Gambar yg 1st tu comei.. senyum ala2 control encem gitu... hehe

alhamdulillah la dah ok...

budak2 ni kalau demam lama2 risau gak kan. harap2 terus ok la...

sama la ngan faris pun, hidung tu asyik berair je... ntah bila nak kering... 2,3 hari kering pastu berair balik...

Rizziela said...

Comelnya dia

Ena said...

bukan baget comei la mama.. memg arif tu comei & encem la.. heheh
yg 1st tu memg sangat cute.. ;D

Izan Ishak said...

izan pun suka gambar 1st...comeyyyy!!!

acik mimie said...

comeyyy ... nak posing dgn melyssa plak okeh ....

ummumishkah said...

arif suka makan sumi yer?
cute!!

~Siti Hajar~ said...

happy ayep bposing, posing dgn kerusi baru mama gitu..hehe

Elly & Emmy said...

segak nyer arif berbaju melayu.. pandai dier berposing ..

hajarus said...

encem sunggup ayep ni.... sker tengoknyer.... paling sker pic ayep yg 1st tu....

**sHiKinn** said...

Arif mmg comei sokmo..pakai baju apa pun mmg terletak jer ngn org nyer..
ehee..budak2 mmg suka sumi kan?tp kalo mkn sumi..ish abis la terkena kt baju..br jer pakai,dah kotor dah baju..
semoga arif sembuh sepenuhnya..

Ain said...

sukanya ayep kalau berposing...

senyumm memanjang....

mek da ©™ said...

alahai pandai bergaya laaa

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

phewwwiiit..
encemnyer ariff.. =)