About

Wednesday, October 13, 2010

.: HELPP!! kawaN2 ku..ada blog saHabat yang mama tokLeh terJaH ni..huhu.. :.

Antaranya :
1) Zaidah @ Comel
2) eim @ mama faiq tuu..
3) ShiKiNn
4) Lynn Hamzah


Lagi ?..alamak lupa dah ingatan.. rasanya kenapa ye.. asal mama masuk je, terus kuar benda ni..
Huhu…sedih tau tak dpt terjah..
See… camni la dia kuar…


Tapi kalau bukak kt umah rasanya boleh, cuma kat opis ni je.. limited sket.. agaknya ada gadget kat blog kengkawan tu kot yg buatkan ianya tidak dapat di access.. huhu..kalau kt rumah, mama memang jarang online sangat dah sekarang..rasa tak best je, kwn2 terjah sini. Tapi mama tak dpt terjah balik..wuwu..

Camna nak solve eh? Any suggestions?


22 comments:

ejaMaria said...

same la... kite pun ade blog yg tak leh masuk mcm ni... klik 2-3 kali baru lepas...

MamaYatie said...

saya pun merasa gini..nak tau juga punca dr kita ker punca dr blog mereka..

Intan Inn said...

alhai mama intan mmg tak leh tolong..sbb tak tahu..erm masa intan kene malware tue ada rg bgtau suruh delete blog yang kita follow buat sementara cotoh macam blog geng blogger

sarah-najwan said...

xpenah kene gini..mgkin sb line kot..hehe..kene byk kali refresh baru dpt masuk..kalu x done with error..

Nad @ MamaZakwan said...

emm..sbb guna internet explorer tu kot..cube guna mozilla firefox..mamazakwan ni memandai2 jek..ntah btul ntah tak tak tau la..hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ada gadget yang count visitor tu...haq yang 4 segi tu,,haq tu yang wat kak ina tak leh masuk blog diorang...mesti blog diorang ada gadget tu sebb kiter pernah jadi camtu dulu...so remove gadget tu k...

Mamamya said...

alahai...x berapa nak celik IT sgt la ieyna.....x dapat nak tlg.....

mudah2an ada yg dapat membantu.....

Ena said...

la ye ker?
ena pun tak tau la.. tapi ena selalunya kalo tak leh masuk guna mozila masuk guna IE pulak.. tak pun chrome.. kalo tak dapat gak tak tau la nak kata mende..

mcm tadi pg berkali2 ena nak leave comment kat bloge kak Umialya tu tak dapat2.. tak tau naper.. try lagi baru nie.. baru dapat.. mrmmmm

iem said...

oo eina tak leh masuk blog im ke?nnt im try remove gadget yg macam anja cakap tu..

Ain said...

cuba guna mozilla atau opera pulak, mana tau boley....

'NuReeN' said...

sama la.. tp nureen refresh @pon buka yg baru.. baru ok.. @pon opis iena block setend2 web kot hehehee...

[-suziey-] said...

hmmm ntah ek..cuba try guna mozila plak..kt slalu klu xleh guna mozila..kita guna ie..klu xleh guna ie kita guna mozila:D

Ieda Al-Habsyi said...

ape ke heiii? blog ieda bleh tak?

cha said...

comel je suziey punya cadangan tu. haha...

~~*Lady Salwa*~~ said...

sal pernah gak tak leh bukak blog member sal, jadik camni gak le... tak tau pasai pa...

nak kata masalah kat blog sal, sal try bukak melalui searching kat google pun takleh gak...

Fieza79 said...

tu arr jadik jgk td.. kat blog Zaidah...terus heng pc...jap lg nk try lg...huhuu

mamaaerish@eb said...

pernah gak jadik gitu... tp biler refresh @ restart ok balik... try tengok....

Zaidah said...

alamak korang tak bleh nak tengok blog zai ker....macam mana nak buat yer...nampaknyer zai kena buang beberapa gadgetlah...

mek da ©™ said...

dia ckp ape kt situ kak??

|| NaFiRaa || said...

saya x de masalah ini plak.. tapi x tau lah kalo ade org yang x boleh bukak blog saya..harap2 x de masalah laaa

chugie said...

emm selamat blog sy eina bleh terjah kan?

nape ek jd camtu? agaknye blog dorang dh kena serangan virus kot ek?

iem said...

tk leh bukak mungkin sbb gadget yg anja cakap tu sbb lepas je im remove dia dr blog terus ok je ...tq eina tlg bgtahu n tq utk anje jugak.