About

Monday, October 11, 2010

.: CONTesT suDaH TAMAT !!! :.

Selamat Pagi ISNIN !!

dengan ini, contest mama telah ditutup secara rasminya!

terjahan ke semua penyertaan yang dihantar pada n3 sebelum INI
dah dibuat, listing keseluruhan peserta, esok la ye..
mama dah buat tapi save di lappy kt umah..
lupa pulak nak save dalam pendrive!

so, esoklah leh layan keseluruhan peserta yang comel2 dengan aksi yang comel2 jugak ye ^_^

jutaan terima kasih kepada semua yang sudi menjoinkan diri!

nantikan KEPUTUSANNYA.....pada....herm bila eh?
this week mungkin para juri membuat keputusan..kalau sempat by Thursday or by Friday!
kalau still tak sempat...by next week lah ye..^_^
sama2 nantikan...^_^

p/s Alhamdulillah beg kecik yg ada pendrive & cabel HP tu dah jumpa!!! ada ke terselit celah katil, mama dok cari kt situ 2x tau! last2 terjumpa ni pun sbb nak ambik benda lain terjatuh kt situ..alahai..time kita tak cari dia, time tu la dia munculkan diri! time kita mencari bagai nak rak, tak nmpk2 pulak! haish...pepun Alhamdulillah..dh jumpa! hehe..

8 comments:

sekamar rindu said...

tak sempat nak join dah abiss...

~Siti Hajar~ said...

Alhamdullillah semuanya dah selesai...
kita tgu pemenangnya pulak...
haish! xsabar nih!

akma said...

eee tak sabar nak tunggu pengumuman para pemenang...

eyhh sumenye comey sangat, kakak tuan penganjur baby saye no. 69 wrong spelling tau, sepatutnya nayli dayana.

nieda said...

tamat sudah contest..peningla juri nk pilih pemenang

~~*Lady Salwa*~~ said...

Alhamdulillah... Jumpa jugak akhirnya ye... Patut la entri pun dapat rasa aura2 happy tu... :)

Tu la kan, kalau time kita cari, puas la 2,3 kali cari kat tempat yg sama tak jumpa. bila cari menda lain jumpa lak menda yang tak dicari... hehe

Fieza79 said...

dah pon selesai..tgu juri2 wt pemilihan la ye...tak saba nk tau walo tak join hehee...

owhh dah jumpa..camno leh selit2 kot situ ni...! seb baek jumpa..mmg kalo tak carik baru nak muncul dia..haipp..

~aSHa~ said...

wah ramainye..

mek da ©™ said...

tamat sudahhh