About

Friday, October 22, 2010

.: ceRiTa paGi iNi :.

Salam Jumaat..

waaah pagi ni mama dihantar oleh 2 heroes ke opis..
abah & arif!

hari ni kan, abah cuti, kena jaga arif..
sebab ibu pengasuh ada checkup @Hospital..
time sampai opis tadi awal lagi..
so, g b/fast sama2 dulu..

then mama bawak arif masuk opis jap..
temankan mama thumb print..
sekali dah bawak masuk kete balik..
dudukkan kat car seatnyer..

jebek la pulak..
nak ikut mama, cian dier..
tapi tak la nangis kuat2..
cuma jebek jer.. ^_^

mama work la yang...
risau gak takut dia tak duduk dgn betul..
al-maklum..
lama sangat dah arif tak duduk kt car seatnye tu..
selama ni dia takmau dok..
bilamana mama ada di sisi..

hari ni terpaksa la jugak..
yelah abah nak drive..
arif sorang2..
wajib la dok kt carseat kan..

jap tadi mama telefon la si abah..
abah kata ok jer..
arif mengantuk, sleep la..
Alhamdulillah..mudah je dia sleep..
tengahari kang Arif datang semula..
lepak dgn mama kt opis..
abah g nak Solat Jumaat! ^_^

best dpt jumpa nanti! Yeaaa..

ada 1 pic ni..fresh lagi snap pagi tadi dlm kete..hehe..

.. arif budak baik mama, sit properly here! ^_^...


20 comments:

N.A.I said...

Comelll..hati mama mane yang tgk mesti cair.

Sue said...

cian ayepp.. kdg sue pun g opis ngan hsbd n anak2. ingtkan nk biar hsbd antar budak2 g rumah bsitter. tapi damia da pandai.. so nk tak nak terpaksa ikut gak sekali walo da smpai opis n thumbprint

eima said...

legging sama cam fahim ..hehe

kesian ek kena tgal ngan mama ....
sedey sampai tido....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

arif budak baik...
takde pepe la..
alya salu gak abah die jaga, tp yela kn..
hati mommie riso jua..
dibuatnye bapaknye titon.. panjat itu ini.. haru!!!

az rina a.k.a jaijina said...

arif dak bai, dok diam² je dalam kasit tu..tp kalau echa punyelah hazab nak dok diam..

~~*Lady Salwa*~~ said...

baik arif nak dok lam carseat ek... kalau faris, jenuh la...

pagi tadi pun bawak naik office, sibuk nak punch card jugak... dah tu, nak wat berkali2... tak bagi dia ngamuk2, pastu guling2 atas lantai... adeh... sabo je la... hehe

Mamamya said...

good boy....duduk elok ke kan...klu masa afiqah kecik2 dulu jenuh lah dia b'pusing2....x mau duduk dalam seat tu....

Ena said...

ALAHAI.. sian pulak kan bila tengok anak macam tu.. sbb ayep nangis ala2 syahdu gitu kan.. kalo yg jenis nangis guling2 tu memg cepat2 je rasa nak tinggalkan.. kang lagi parah.. nasib baik tgh dtg lagi..

mrs.spicy said...

hehehe..mesti ayep happy jadual dia berubah harini

[-suziey-] said...

nak jgkkk laksa..bestnye dok umah ngn anak..en hubby jadi househubby la yek..hehe..arief mmg good boy :)

Aleeya said...

arif dok umah yea arini yea.jgn nakal2 kang pening abah kang hehehe

norihan said...

ala chomelnye arif..takpe nanti tghari ni datang lagi ye..seronokkan kalau kerja boleh bawak anak..yang pasti tu bukan tempat kerja tapi dah jadi taska..:-)

mummy_ayu said...

ala tomeinya..ayeep dok ngan abah..good boy yer...

'NuReeN' said...

bestneyrrr dpt lepak kejap g ngan anak tersyg.. tetiba rindu plak kat elly..

Dilla Ady said...

alalalala...tomel die sit properly kt situ ye..

duk ngan abah tu jgn naughty2..nnti kena babab..mama takde..hihiih..

jap lagi sonot la kan arif join skali makan2nye tu...

mek da ©™ said...

wahhhhh..arini ade jamuan kan? bestt

|| NaFiRaa || said...

alahai.. pandainye dia~ duk diam2~

Fieza79 said...

ye la sure jrg2 duk di carseat tu kan..kali ni kena paksa dok gak la kan..

arif duk dediam tau...abah nk bwk kete...

Intan Inn said...

alahaimesti comel jer dia cebek mcm tue..erm bawak pg opis mesti ramai yg geram tgk ayepkan...

ct rahani said...

gud boys arif.. makin beso makin encem.. :p