About

Thursday, October 28, 2010

.: berSeluaR penDek maSuk masJid?..hissh sungguh kuranG sopaN ! :.

Yuhuuu…ceritanya pasal siapa ni?

Siapa gerangan orang yang kurang sopan, masuk masjid berseluar pendek ni?!!!!
Hisssh…nak kena ni.. grrrr…..


Hehe…dak arif la..
Dak tecik berusia 19 bulan tu..hehe..

So, dimaafkan..
Bukan saje masuk masjid dgn seluar pendeknye tuh..
Solat skali ha..dgn berseluar pendek je!

Aduhai….sabor je..
Ni la..gara2 anak abah..
Dengan abah jer nak nye..
Abah nak singgah solat jap pun, nak ikut juge!

See…

waaah berpimpin tangan lagi berlenggang lenggok kuar dari masjid!


happy dapat join together solat dengan abah dalam masjid yg besar tu..weeeiii...sura pendek! =P


dahh kena sumpah jadi lukisan =P!


takut nak turun tangga..ayyooo...apa daa arif ni! ^_^


nak bermanja sebetulnya! si abah je naknye..


ajak balik, takmo..nak lepak sini dulu..huhu..

Piccas taken on Selasa yang lalu..
Balik kerja, terasa nak makan KFC..
So, malas nak balik terus ke rumah..

Nak singgah Giant nak makan KFC kt situ..
Sebelum tu, singgah jap Solat Asar!
Orang takde, mama yang dok usung beg berisi camera tu, terus la snap sikit2..

Ada snap dari jauh time dak arif ngikut si abah tgh ambik wudhuk..alahai…tomei jer..
Tapi pakai HP..pic nye tak transfer lak..kt opis ni tak bleh..wuwu..

Ooh…hidangan KFC kami..hehe..



pastu dah malas snap2x dah..mau makan cepat2x, balik cepat2x..!

p/s seram betul pagi ni, 1 kejadian telah berlaku..huhu..nnti la citer!


24 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

bagus ayep ye... rajin solat... mudah2an sampai ke besar rajin okey...

lain pulak nampak muka si arif ngan pesyen rambut baru ni... tapi lagi comel... suka tengok...

az rina a.k.a jaijina said...

ala, takpe, kalau arif punye pasal boleh di maafkan..suar pendek pon org tak marah, ehehe..

alalala, cedapnye nengok hayam akak tu..bak sini skit..

cha said...

takde la seksi sangat, arip pakai suar pendek tu kita macho la...

sarah-najwan said...

laa...ingatkan sapa...ala..tomei2 nyer..

Dilla Ady said...

chomel la arif nih...geram btul tgk..huhu..

alahai kecur liur tgk kfc..

nak jugakkkkk....

nza said...

apa yg penting.....pergi solat...apa yg penting pergi solat ( nyanyi ikut irama wonder pets...)

Ain said...

arif kecik lagi, takpe la kalau pakai seluar pendek pun...

yang penting arif nak ikut pergi solat jugak....

norihan said...

budak kecik pakai seluar pendek takpe..lainla orang besar...hehe..seronok tengok arif sibuk nak pi sembahyang jugak

mummy_ayu said...

kecik lagi..takpe la mama..he he he...so tomei..

mummy_ayu said...

kecik lagi..takpe la mama..he he he...so tomei..

|| NaFiRaa || said...

anak abah jugak lah nie.. asik ikut abah jek~

Azfa said...

suspen jer..kecik2 kena ajar ke mesjid..

Fieza79 said...

wahh arif ikut solat...baguihh btoi diaa..

aiyakk arif takut turun tangga rupa nya...kalu bdk2 laen suka sgt nk maen tangga...baek la Arif...

sedap pulak tgk KFC tu...!

chugie said...

uissshh.. ingat kan sape lah yg dok pakai suar pendek masuk masjid tau! selamat dak comei ni..

good2!! selalu2 lah ikut ayah g masjid, moga sampai besar nanti lah ye..

'NuReeN' said...

ingatkan bdk manerr yg x beradab ituewww... ayeep yerr x per ayeep x baligh lagik kan3x...

bagus jgk klau ayeep takut trun tangga sbbnyerr klau berani nti jd cam elly plak, kat umah pengasuh suka ja main kat tangga.. risau gak dok kat tmpt keja nih

Zaidah said...

buat suspen aje...rupanyer ayep yang berseluar pendek tu...nampak matang gambar ayep yang kali nie eina...ansome

Ayuraza said...

suspen jer..
blogwalking..

Ena said...

hehe.. dah agak dah tadi mesti ayep yg pakai suar pendek sbb tau dah eina takkan citer pasal org lain kat dalam ni kan!.. ;D

tak pe ayep kecik lagi lom cukur umor.. comei jekkk..

kfc??? wahhh.. mrmm nak jugakk.. =P

Sidratul Muntaha said...

sabo jerlah aku.
adei..
ni tgh tepuk2 meja ni.
tertipu aku sungguh!
adeii!!
adeeeii!
adeii sekali lagi!

MamaRifqy said...

Comel.suke me tengok!!

~Siti Hajar~ said...

bagusnyer arif ikut abahnya solat, anak2 sy si Danial ajelah sllu ikut, Danies blm dibenarkan lagi, klu diizinkan ikut haru biru 1 masjid dgn Danies...hehe...mudah2an nti besar anak2 akan rajin solat..

mrs.spicy said...

wahh..rajin solat..xpe ayep. kecik lagi..bila dah beso nanti siap ngan kain pelikat=p

mek da ©™ said...

wow kepsiiii..laparrr...nyummy

[-suziey-] said...

haih...mmg kurang sopan org tu..tp disebabkan dia comel so sy maafkan..xjadi nk marah..ekekeke:p