About

Friday, October 29, 2010

.: beLum berKeseMpataN..wuwuwu.. :.

ohhooo...
belum berkesempatan menjelajah umah kengkawan la today!
pagi tadi sempat la kejap jengah..
ada something perlu settle target by noon..
wuhuu...belum settle sepenuhnya!

aiyaak..!
tak kuar la tengahari ni..
bertapa kt opis..kirim je kt kawan..
ni rest jap, take 5! ngee...
so, post n3 ni dulu..

oooh tempek2 HARUS ada..
hehe..
stok lama + stok baru juge ^_^




sesi penjelajahan yang takkan berkesudahan!




port feberate kanak2 semestinya! ^_^

p/s happy nya sebab today is friday!!!!! yeeaaa! tak sempat kt opis, kat umah kang la kadha' jalan2 umah kengkawan ye...^_^

happy weekends!

18 comments:

mek da ©™ said...

gapo dio ni mek na eee

mek da ©™ said...

gapo dio ni mek na eee

mrs.spicy said...

hihi..hari jumaat seme orang suke=)

Fieza79 said...

ntah la pe yg diselongkar dak Arif ni...sekali dgn frame2 gamba pon dibuat maen...pecah tu yangg..!

|| NaFiRaa || said...

budak2 memang suka la kalo dapat gi taman permainan.. hari2 pergi pon tak pe~

az rina a.k.a jaijina said...

yihaaaa, esok cuti..boleh tido², makan², hahaha..

chugie said...

xpe..p lah settle pe yg patut.. kang jgn lupe lawat umah kami ek!

mama rifQy said...

alahaii ariff!!

Ena said...

alorr, awat main frame tu ayep! kan pecah kan!.. kalo tak nak kasi kat auntie.. ngeeeeeee


yeay!!
ena pun suka gak arini ari Jumaat esok dah cuti.. leh tido lama sikit!! heheh

Ummi AmnaAmzar said...

kalau arief boleh cakap mesti dia tanye...nape arief xde dlm gmbr ni(refer tu gmbar nikah mamalieyna)...anak ummi nangis2 bile tgk gmbar kawin ummi n ayahnye sbb xbwk dia..huhu

~~*Lady Salwa*~~ said...

lama tak bawak faris main2 kat playground... sian dia... padahal playground seberang jalan rumah je... hehe

**yeayy, suka jugak sebab esok cuti2...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

sonot haidar dapat main kat taman ek...tak pe masing2 bz nak komen pun kena curik2 masa sib baik bilik boss jauh...yay...esok dah gaji...

Mama Hanim said...

Kedah dh cuti hari ni..jgn jeles ye eina..hehe..

Gambar Lelaki Mati Lps 10 Hari Dipaksa Minum Racun Ahli Keluarga Kekasih

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wehuuuu esok cuti g jalan2 la semestinya
bes2

jenanese said...

gambar last tuh bukan port budak2 je..yang tak berapa budak pon suke..haha

SYaMiLa said...

budak2 ni keje dorg tu bermain...sampaikan nk tido pun sempat lagi nak main ngn mata kuyu...pastu mula la jatuh sana sini..ngantuk punya pasal... he3..


New Entry "Kemalangan Ngeri…ramai penumpang terkorban…"

Intan Inn said...

wahh ayep seronok yer dapat pg taman..erm dah lama tak jenguk ayep n mama..hehe..intan bzlah tak sempat nak uopdate blog..

Dilla Ady said...

semakin encem n kiut dak arif sejak2 berambut pendek nih..

hepi giler dpat main kat taman..