About

Monday, October 18, 2010

.: aLahai..takDe n3 ari Ni..wuwu.. :.

takde n3?..
ni n3 ke-3 tau! hehe..

bukan...n3 citer2 sendiri la..
dua n3 terdahulu tu..n3 psl contest..
tak kira.. =P

baru habis meeting!
aiyaak..half day ari ni dok dlm meeting room jer..
tergendala n3 pasal dak ayep..takpe2..esok masih ada..hehe..

herm.....
tak dpt BW sgt...
dan kawan2 baru pun, tak sempat mama terjah habis2an lagi..
maaf ye kawan2 baru..
after habis contest ni..esok!
mama cuba jejak balas..nak tambah kenalan..^_^

thanks kepada semua yang sudi jd teman mama..
secara kebetulan (join contest)..or secara seikhlas hati nak follow me ^_^
mama hargai..dan akan cuba jejaki balik..Insyaallah..
Salam perkenalan...

key, jom kemas2 mau balik ni! ^_^

7 comments:

MrS. F!zA said...

sob sob..haitu kono nk msk kontes last minit..tetiba pgi msa kt sogo tu bru trgt..blk umah umah buka lappy tgk alamak dh tutup..huhuhu

Zaidah said...

esok masih ade....boleh bayar hutang habis2an...

YanDarwisy said...

kiter tetap tunggu cerita menarik

Ena said...

tak pe tak pe. biasa la tu.. air pun ada pasang pasang surutnya.. cam tu gak ngan kije2 kita.. ena pun sama arini bezanya bos tak de.. heheh

haszuraidah ishak said...

lawola header mama lieyna..tempah kat sape?

EIJAM'S FAMILY said...

lawa header mama lieyna..cantik.. huhuh xpelah sekali sekala xde entry

chugie said...

heheh.. bz kerja dan bz nak siapkan result contest ye eina! xpe.. masih de byk masa lg ni, take ur time.. hv a cup of coffee too!