About

Friday, October 22, 2010

.: aKsiNya di daLam kereTa..buKan deRa ye.. :.

alahai..n3 pasal my little boy arif ajee..
tokleh bebel panjang..mau tempek piccas je..

lokasi: dalam kete lagi?..haha..
layan jela... =P


bukan mendera ye...dia yang beriya nak pakai 'sitbelt' =P
ikut peraturan ye ayep..dok belakang pun nak pakai sitbelt! ^_^
daaah jadi lukisan dah..hehe....
lukisan version watercolour..hehe..


daah kembalik ke zaman dedulu pulak =P

p/s semalam ada sesapa tengok ke kesudahan citer 'Siti Kelembai' tu?..mama tengok..gelak tak hengat time diorang jadi batu tu..tak tahannya...member kpd ayah Siti tu..jadi batu di sebalik pokok..hahaha...tu aaa sibuk nak skodeng orang...dah jadi batu! mmg mama & abah gelak tak hengatlah! kelakar lah citer tu..menghibur hati betul..tp dah habis dah..^_^!

14 comments:

mek da ©™ said...

dh lama xtgk citer tuh..dah ape jd xthu

[-suziey-] said...

tu la kt xtgk plak last dia..balik2 tgk talang ngn bomoh tu jadi tugu batu..hahaa..kwn ayah siti xtgk plak jadi batu..huhu..tp cite tu best..santai la..okla layan time penat2 balik keje..hehe..

az rina a.k.a jaijina said...

mama, kite pon tengok siti kelembai..yg kelaka mase dorang jadi batu tu si kawan ayah siti, lawak tulah..

tapi part paling lawak last sekali..yg si moin hentak² kaki sambil berkata " nak kawin ngan siti, nak kawin ngan siti"..mmg terbaiklah..

Ena said...

alahai.. heheh

ena tertengok la citer tu malam tadi.. last episod kan!.. yg ulangan punyer..

chugie said...

1st pasal arif tu.. alahai, x mengamuk ke dok belakang sambil bertali pinggang keledar? kalau fatin, dah jd monster dah agaknye..tak mau pakai tali pinggang tu.

2nd pasal siti kelembai.. huhuhu hahahahah:)) memang gelak sampai terpaksa pegang perut yg boyot ni tau di buatnye.. espc part masa dorang jd keras kaku tu.. ahahah:)) lawak kan!

♥mamaQASrina♥ said...

bagus ayep nak pakai seatbelt tuh..utk keselamatan...

tgk gak citer kelembai tuh..mmg lawak x hengat..part kawan ayah siti tuh paling lawak..wakakaka

mrs.spicy said...

siti kelembai tuh cerita kelakar ke? farah xtgk sebab ingatkan cerita hantu sebab ade bomoh2 segala.huhu

wan sujaihah said...

boleh dia duk diam kak ek?omey takder la ,,nak beriba je...

siti kelambai tu saya tak ikut sgt kak..kejap tgk..kejap tak...:)

|| NaFiRaa || said...

boleh la tu arif.. janji ikut peraturan jalan raya.. hehehe..

tengok jugak citer tuh.. memang klakar bangat!! gelak jek semalam tgk citer tu..

~Siti Hajar~ said...

wah! bagus ayep ni ikut peraturan, Danies masih la duduk dlm carseat sbb xbehave lgsg dlm keta...hehe

Eina, sy pun tgk cite siti kelembai tu, km tgk thru hp kat opis smlm, mmg gelak xhingat bab member ayah dia jd batu tu, riuh rendah pakat gelak....hahahaha

Fieza79 said...

hehe smpai nk terjerut leher tu eina...

owhh siti kelembai tu citer kelakar ke...tk penah ikut la pulok...

YanDarwisy said...

wah...mentang2 bos kecik..! tapi keselamatan tetap diutamakan...chaiyokkk Arif!

Intan Inn said...

ermintan tak dapat tgk..sbb semalam mmg bz ramai customer nak kene jumpa..huuhu...tak per nanti layan kat you tube..hehehe

mummy_ayu said...

nak dia pakai sit belt tu..kalu Ian & Iris..kejab ajer..