Laluan Iklan..clik2x for more details ^_^

.: Belajar DIAM dari banyaknya BICARA Belajar SABAR dari sebuah KEMARAHAN Belajar KESUSAHAN dari hidup SENANG Belajar MENANGIS dari suatu KEBAHAGIAN Belajar KEIKHLASAN dari KEPEDIHAN Belajar TAWAKKAL dari UJIAN Belajar REDHA dari satu KETENTUAN.. :.

Clik..clik..

Wednesday, October 20, 2010

.: 20 10 2010 :.

yuhuuu...tarikh cantikkan hari ni..^_^
20 10 2010!
hari ni takde orang nak wat majlis pape ke..?
ihiks..
oooh persidangan 'itu' hari ni la kan..(malas nak sebut =P)
pepagi dah nampak sorang makcik berbaju putih, bertudung & berkain merah..hehe..

herm...n3 pemanas dulu..
saja nak kan tarikh cantik ni..hehe..
jap lagi baru n3 pnjg sket..

herm...ada lagi la pemenang belum kasi respon..
rupanya camni gaya bila dah buat contest
tapi tak dpt respon dr pemenang ..huhu..
alaa baru sehari, releks la mama.. =P

bukan apa, nak tempah tuala bersulam tu..
sekurang2nya nakkan la confirmation nama si comel tu..
baru la confident nak proceed..

apapun tunggu jerlah kan..

key, cukup la bebel pagi ni
kita jalan2 dulu ^_^
nanti dah mula kerja, nak curik masa susah pulak kan..
seperti biasa...tempekan muka dak arif..
pic 2 bulan lepas..hehe..


happy di atas sana! ^_^

18 comments:

EIJAM'S FAMILY said...

a'ah mmg tarikh cantik kan.. huhuh

☆ciK mOt☆ said...

hehehe...memang cantik,...

Nad @ MamaZakwan said...

ensem la arif ni. :)

♥Azie♥ said...

selamat pagi ayepp

YanDarwisy said...

ala..la..la.. arif tomey. sgt santai nyer dia...

LYaFRINA said...

feewittttt..
macho bot berikan senyuman y sgt2 sweet d pagi hari.. tenang jiwa...

eina.. cantikkan tarikh 20102010

Hamizah said...

hari yg cantik..
rumah baru pon cantik..

cha said...

comelnya arif niii... nak kutip pics baby boy blogger la, buat aura... kot-kot kenan adik pada cikOni sok. haha.

Zaidah said...

TARIKH YANG CANTIK DI SAMPING AYEP YANG CANTIK...FEWITTTTTTTTT

mek da ©™ said...

aaa cantik tarikh ni hikhik

Fieza79 said...

ceria tgk arif di tarikh yg cantek ni...huhh tak gayat ke Arif..?

bintangku said...

kalau tarikh nie jatuh hari sabtu or ahad, mesti ramai yg buat majlis special. :>

~aSHa~ said...

a'ah kan kalo buat majlis arini cantik jugak...tapi majlis apa? eheheh

~~*Lady Salwa*~~ said...

ha ah la, hari ni tarikh yang cantik... lupa lak...

uih, tinggi betul duduk tu... bahaya yang oii... hehe

az rina a.k.a jaijina said...

eh, baru prasan tarikh hari ni..memang cunlah kan kak..

mrs.spicy said...

bagus ayep xpenakut boleh menten senyum dok tinggi2 pon.huhu

[-suziey-] said...

ouh hari ni besday SIL kita..cantik gk kan date..

Intan Inn said...

erm mmg tarikh cantiikan tp nak buat n3 tadi.tgh sibuk nie..hehehehe...tp tetap nak jenguk mama...

Related Posts with Thumbnails