About

Wednesday, September 22, 2010

.: UpdaTe LinK peSerTa ConTest setakaD ni & good News! :.

Yuhuu..
ada meeting kul 10am kang..
sebelum tu..nak update link peserta contest yang mama anjurkan setakad hari ni, 22/09/2010

“Sweet & Cute Baby ‘Exploration Time’ Contest”

1) http://adamhifdzan.blogspot.com/2010/09/sweet-cute-baby-exploration-time.html

only 13 peserta setakad ni!.. kawan2 yg belum join, meh ler memeriahkan..hehe..
closing date kalau ikutkan 20/10/2010!

kalau ramai peserta join sebelum tarikh tu, mama close cepat sket..tapi kalau biasa2 jer, maintain la close on 20/10/2010 ni..^_^

Berita baiknya...^_^

jengjengjeng....
ada sponser lah tuk contest mama ni..
hadiah special tau...nantikan...hehe...
bermakna ada hadiah tambahan buat pemenang selain dari hadiah dari penganjur sendiri, mamalah tu! ^_^

SELAMAT MenJOiNkaN diRI! ^_^
Nak Join, Meh TerJaH SINI!

p/s inform me if ada link peserta yang mama termiss list out. tQ ^_^

thanks kepada yang telah sudi menjoinkan diri..!


14 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

kak, nanti echa join gak tau..skang ni blom ade gamba echa yang tengah mengexplore lagik..nnti nak kene paksa rela si echa tu masuk lam gobok, wahahaha..

Sidratul Muntaha said...

wahahahhaha...
header n body baru..
cantik!!

MamaYatie said...

wow gojesnya cat rumah yg baru...cun!

suka3x..ada manyak hadiah la yer..

Ain said...

nak join jugakkkk....

tunggguuuu yerk ieyna....

ain tengah poning nak select pict. mana....

hukhukhuk....

~aSHa~ said...

nak join tapi takde gambo sesuai..uhuhuhu...good luck kepada yg melibatkan diri...kalo asha ada gambo asha involve ye

Fieza79 said...

nk join rasa tak sesoai lak..haa tk pa bagi laluan kat kwn2 len ja la..hehe nnt depa suma tk menang pulak hahaa...

semoga lebih lg dpt tajaan lps ni...!

[-suziey-] said...

insyaAllah akn mengjoinkan diri...kena godek gbr ni..

waa meriah la ade byk hadiah:D

Dilla Ady said...

lamenye tak menyinggah sini...mintak ampun ye eina..kebizian la sebelum nih..

nk wish selamat hari raye buat eina sekeluarga..

semakin hensem si arif nih..ohhh...hihihi

tgh cari2 gambar acha yg sesuai tuk contest nih..kalu ade dilla nk join gak ye..

Lelord said...

hehhehheh nanti kite tengok...sape yg menang

Nia said...

20 october kan tarikh tutupnya? isk,..kena cari gambar nih,

Entri Terkini : Aku Kena Serang!

chugie said...

wah.. dh ramai yg join gak tu.. sy ni x join2 lg.. nak kene carik gambar2 explorer fatin lah..

zue @ annaleeya said...

eina... akak pon dah joinkan airel tau... gud luck utk seme peserta...

~~*Lady Salwa*~~ said...

lum join lagi ni... asyik lupa je nak godek2 thumdrive cari gambar yg sesuai...

jangan dah tutup tarikh baru teringat sudah... hehe

Intan Inn said...

wah ada yg nak sponser yer..jeng jeng jneg..hehhe manalah tau ada rezeki..hehhe...gud luck semua