About

Thursday, September 23, 2010

.: TaDi g CheCkup AriF 18 buLaN :.

Today half day..
masuk opis kul doblas lebih...
sebab pagi2 g klinik..ada checkup arif utk 18bulan!
kul 8.30am dah sampai, appointment kul 9.00am..

Masyaallah ghamai giler umat manusia..
dah lama tak hadapi situasi camni..
last checkup bulan 3 ari tu..
kejap je dah settle..
ingat takyah la ambik half day..
huhu..last redha jerlah..

settlekan semua..timbang, jumpa staff nurse, then g injection..
hampir jam 12.00pm gak..huhu..
macam2 peel dah si arif sepanjang tempoh menunggu tu..tp still under controll sbb ada si abah..
then ada ramai kawan!

Berat arif di usia 18 bulan ni cuma 10.4 kg jer..^_^
lain2 takde apa..sihat semua!

jom layan piccas yang mama snap2 ni..
dalam kete..bergaya ngn spek mama =P





ni dalam klinik, sepanjang tempoh menunggu dan menunggu..(pakai HP je)

arif with abah..tak nmpk la..abah je nmpk berbaju oren tu =P

boring..abah bukakkan lagu shahir (lagu favourite arif - kebahagian dlm perpisahan ^_^)

aweks ngurat arif =P..lebih kurang sebaya je diorang ni...
ni lagi sorang..sebaya gak..arif kasi oreo kt aweks ni..hehe..
itu jer dulu..ada nak jumpa bigbos kul 2 ni..huhu..adios..nnti smbg jln2 ^_^!

23 comments:

mek da ©™ said...

mek da patut bw haikal arini, pospon dulu leee..ee

chugie said...

oo arif dan fatin beza 2 bulan je rupenyenye..

berat arif ngan fatin same lah.. 10.4kg. sy tau pun sebab smlm g klinik bwk fatin fatin yg kena cirit birit, dh sampai klinik harus lah tmbang berat kan..

cha said...

comel sesangat.

Ieda Al-Habsyi said...

hohohoh!! sama dengan amanda, dia cucuk semalam, tgh mlm smalam gak domam! ciannn...

~Ifa~ said...

arif lum abis cucuk lg ke kak.comel pic pakai spec tuh nmpk lain la muka dia.hehehe

bintangku said...

bawak najmi checkup 14hb aritu... ingatkan org tak ramai sbb baru pas raya... tapi ramai jgk. hu hu hu

comel arif pakai spec. :>

ieda a.k.a mama erfan said...

hahah sama ngan erfan, suke lagu shahir tu..

nampak da besar da arif...da blh ada adik la ni.. hehe

Fieza79 said...

arif makin comel...comel dan comelll sgt...mak aii besor nya spek arif..!

patut la tk nmpk eina pg ni...g checkup ghupa nya...!

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak takot plak dia kak ek?

Izan Ishak said...

baguslah ayep...kasi awek tu oreo ye. nak ngorat dia yeee....

~~*Lady Salwa*~~ said...

amboi, kemain lagi dak tecik ni bergaya ye...

sama la ngan sal. masuk lewat hari ni sebab gi klinik utk check up... pastu memang ramai lak org hari ni... adeh...

Me_Lina said...

sebaya rupanyer arif ni ngn alya ek... ehhehe 18 bulan... alya baru 9kg jer... adeh cutting model btol la... mommy ngn daddy yg dipam2 ney... huuhuhuhuh

az rina a.k.a jaijina said...

ololo, encem dak arif kai sepek ye..

wah, ade 2 anak dare nak tackle arif le..arif lak shy² cat pulak, ehehe..

janji semuanya sihat kan kak..

mummy_ayu said...

amboi..sempat ngurat ngurat lagi yer...

Alimaz-Kembara Terasing said...

bab ni yang bosan.... bila time cekup org ramai

Ena said...

wahhhhh encem ye ayep!.. kemain besor spec tu.. ;D

mamaaerish@eb said...

g2la kan?... aerish pn dari 1.5 taun tuh sampai la dh staun lpn bln nih brt dok 11kg jer... hu3

zue @ annaleeya said...

patut ar sunyi sepi pg tadi... gi checkup ayep rupenyer... ayep nangis tak kena cucuk???

[-suziey-] said...

umangaih..ramainya umat..haih jenuh menunggu..

hiks suke nye tgk arief ngn awek tu..2-2 malu2 kucinggggg..ekekekeke:p

norihan said...

hensemye arif ni...patutla ada weks nak mengorat...hehe..berat badan arif oklah..anak saya pun dah 10.8,aritu punya timbang..la ni tak tahu lagi

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

yey..dah 18 bulan..sat lagi muncul la adik arip ni..eheheh

cungnye spek..arip lak encem
mmg kenela tuh

Ummu Ammar said...

Salam lieyna..

Dtg jenguk dak bujang yg makin hensem..cptnya masa blalu kan..ari tu baby lg..

**sHiKinn** said...

aalalala arif ni comel sgt la..tiap2 hari wajib singgah blog ni sb nk tgk budak arif ni..ehee