About

Thursday, September 16, 2010

.: PerHaTiaN : UpdaTe haDiaH cONtesT mama & TamBaHaN peMenanG :.

Salam buat semua kawan2..

Tetiba di malam hari terasa nak update pasal hadiah & tambahan pemenang pulak..
Hehe..excited sebab hadiah dah disediakan..
Ini dari penganjur sepenuhnya..mamalah tu..hehe..
Mama difahamkan ada yang ingin sponser..
Jika jadi, bermakna ada lagi tambahan hadiah buat pemenang! Yeaaa..!
Jika sebaliknya..bermakna hadiah ini jer yang bakal diterima..ok je kan..^_^

Jom, layannn… ^_^

TEMPAT PERTAMA :

1 X Tuala Bersulam nama anak

1 X salah 1 bear yang comel ini




1 x 1 Tabung Upin & Ipin (Kelab Nuri)

1 x salah 1 Cermin muka bergambar yang comel


TEMPAT KEDUA :

1 X Tuala Bersulam nama anak

1 X salah 1 bear yang comel


1 x salah 1 Cermin muka bergambar yang comel

TEMPAT KETIGA :

1 X Tuala Bersulam nama anak

1 x salah 1 bear yang comel


Tambahan 3 pemenang bagi kategori :
Peserta yang bertuah (menerusi cabutan dari si kecil mama, Arif Haidar) yang bakal mendapat :

3 x salah 1 Cermin muka bergambar yang comel


Oleh yang demikian, keseluruhannya akan ada 6 pemenang!
3 hadiah utama menerusi pilihan Juri
3 hadiah saguhati untuk peserta yang bertuah menerusi cabutan!

Ok, kepada yang belum menyertai, silalah berbuat demikian..^_^
Good luck untuk semua!

Closing date adalah pada 10/10/2010!


10 comments:

Ena said...

wahh..
makin bertambah makin murah rezeki tu.. ;D

nak kena join nie.. tunggu yeh!.. ;D

haszuraidah ishak said...

wahh..chomel2 sumer..suke..suke..nak join gak nih..tgh duk pilih2 gambo..

mummy_ayu said...

comelnye semua hadiah..nanti ayu join..banner dah tepek dah...
apa pun,,cantik umah baru..header pun cun...

nieda said...

comel semua hadiah

dilazfamily said...

saya dah follow dan nak join.
tengoklah
http://dilazfamily.blogspot.com/2010/09/sweet-cute-baby-exploration-time.html

dilazfamily said...

saya dah follow dan nak join.
tengoklah
http://dilazfamily.blogspot.com/2010/09/sweet-cute-baby-exploration-time.html

shila said...

saya nak join gak contest ni
kalau der yg kurang bgtau k
http://shila-luvmyfamily.blogspot.com/2010/09/sweet-cute-baby-exploration-time.html

mumyShaneQeisha said...

cute hadiah2 tu, rasa nak join jugak nie

tErAtAk aNNur KaSeH said...

salam kenal...
saya dh join...silala terjah,tgk2 ape yg kurang,,,tq

http://teratakannurkaseh.blogspot.com/2010/10/sweet-cute-baby-exploration-time.html

akma said...

hadiah sume comey2 & so sweet.

dah join hopefully ade luck. Hiks!