About

Monday, September 6, 2010

.: PemBanTu keCiL maMa sePaNjaNg mama d rumaH :.

Siapa lagi kalau bukan si arif..
Rajin membantu skrg ni..
Sampai naik pening kepala mama ni..
Sebab ‘over’ ghajin!! Hoho..

Macam2 kije nak dibantunya..
Antara yang mama sempat lari dan ambil camera tuk snap adalah sperti di bwh ni..hehehe.

Kate nak jadi blogger tegar...harus la snap2 saje..heheh..
Layan….. ^_^


mau take over dari mama..duduk jer arif ye.. =P
waaah buleh je buat sambil duduk ye arif..releks sket..heheh..!
muke happy dpt membantu! membantu la sangat..^_^

Ohho…ni time mama rehatkan sebentar vacuum ni..bleh lak dia ambik alih..
Sambil2 duduk pun jadi..alahai..

Ni plak..lagi la..sama sibuk nak sidai baju..tak kasi, kita balik kena marah..biarkan la dia main kejap..huhu..see dah terjatuh sudaa kainnya...kotor la yang oooiiii! =P

macam pandai sangat jer..waaahhh!
tekun kalau buat kije nih! =P
muka serius..ekeke..macam2 la yang arif nih! mama..layankan jer..

p/s harapnya besar nanti pun, ghajin membantu mama ye..Aminn..



14 comments:

MrS. F!zA said...

rajinnya ayep!! sampai nak tolong vakum tu..besar lagi vakum dr ayep tau.. :P

hoho lawanya nya dia sidai kain..tkpe2 nnti dh besar lg pndai sidai..

zue @ annaleeya said...

mmg rajin ayep nih... same mcm airel... rajin tlg sebok... hehehe!! sudahnya kita jgk kene wat balik... huhu!!

Zaidah said...

semoga sampai besarlah ayep rajin menolong ibu mama yerk...firas rajin jugak menolong...menolong kemas...hehehe

Noreen said...

rajin nyer ayep...nnti dh beso tak mo malas yea tlg mama...

sama la gan riza pntang reen keluarkan vacum mula la dia yg tlg...reen dh off suiz dia yg tlg tkan untuk gulung wayar hihihi..

~~*Lady Salwa*~~ said...

rajinnya anak bujang mamalieyna nih... nanti kalau aunty salwa dapat baby girl boleh la chop dulu wat calon menantu... ekeke

mummy_ayu said...

sampai ke besar la harapnya rajin anak bujang nie....

~Siti Hajar~ said...

lega la mama dah ada pembantu ni yer, free plk tu..hehehe...membantu sgt la tu..

saat anak diusia ni, buat apa pun kita rs gembira kan..???

Fieza79 said...

dh takyah pakai pembantu umah dh ni...jgn risou..arif ada...hehe

amboi kemain menyidai baju...mcm expered siyes pulak tu muka dia..sonok btol tgk gelagat Arif ni...terhibur...

dh ptg ni...nak ca cin cau..! daa...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

GOOD BOY..RAJIN AYEP TOLONG IBU YER..RINGAN LAH SKIT KEJA IBU TU.. :)

firahadifa said...

part sidai kain funny ! keke

chugie said...

amboi.. rajinnye anak bujang ni tolong mama nye ye..

mek da ©™ said...

pandai aje jemur kain ayep tu

Iela Fazielah said...

alahai... rajin yer ayip nie.... mudah2an.. dah beso rajin tulong mama

bintangku said...

rajinnyer.... siap jemur kain tu... comel jerk... :>