About

Thursday, September 30, 2010

.: memPerPeNaLkan saTu2Nya Sponsor tuK haDiah contest MaMa & haDiahnye beruPaa…. :.

Salam semua
Alhamdulillah contest mama berjalan dengan lancar..
Cuma macam lambatnye pulak nak habis..
Sebab mama dah tak sabar ..nak bagitau keputusan nih! =P

Hermm..kalau mama percepatkan closing date bleh tak haa.. ?
Agak2 percepatkan dalam 10 hari..kiranya tutup pada 10/10/2010..
Rasanya takde masalah kan..dah tertera kat dalam n3 contest mama tu (akan dipercepatkan atau dilewatkan)
Oooh tinggalkan bab tu dulu..nanti kalau confirm di update semula!

Ni mama nak perkenalkan satu2nya sponsor tuk contest mama ni..
Nilah orangnya..low profile gitu..SITI HAJAR!



Sweet kan orangnye..hehe…bermurah hati dia nak jadi sponsor walaupun mama kata tak dapat la letakkan syarat supaya all contestant be her followers…sebab contest dah berlangsung kan, malas nak susahkan peserta yang dah join..

Hajar kata..tak kisah..^_^

thanks Hajar..jasamu ku kenang! kepada peserta2 yang join, rajin2 la terjah blog Hajar ni juge.. ^_^

Pengajaran utk mama : next time kalau nak wat contest, tanya dulu..ada sapa2 tak nak sponsor, then baru lancarkan contest! Hehe..bukan apa..bukan Hajar sorang je yg sudi, ada lagi nak sponsor tau, tapi itulah..contest dah berjalan..maybe next contest lah kan.. boleh la masukkan syarat2 supaya semua peserta jadi their follower too… ;)

Okeh2x…hadiah yang bakal di sponsor oleh Hajar berupa…….

Jengjengjeng…


V


V


V


V


V


V


V


Tuala Bertulis seperti contoh ini,

(tuala ni mama dapat dr Hajarlah..dia kasi sempena besday my Arif! )


Mungkin pada tulisan akan jadi begini;

MUHAMMAD ARIF HAIDAR
1ST WINNER
SWEET & CUTE BABY EXPLORATION TIME CONTEST

Hadiah berupa tuala bertulis ini akan diberikan kepada pemenang bagi tmpt pertama, kedua & ketiga!
Nak tengok hadiah lainnya?..Sila terjah ke SINI!

p/s alamak dah tukar PC baru ni, tokleh download apa2 software la pulak..susah la nak edit2 piccas camni.. kena edit dr rumah jerlah..huhu..nk download software photoscape tuu..huhu…


18 comments:

Ain said...

wahhhh, makin meriah kalau gini....

sonottttnyaaaa....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kita dah ade gambar..nnti kita join..
rafiq masa tu 7 bulan rasanya..leh kan?

chugie said...

mesti lepas ni ramai yg akan join.. hadiah yang menarik hati betul!

Zaidah said...

bila dah tahu ade jugak orang sponsor..lagilah meriah contest niekan....

[-suziey-] said...

weeeee dh tgk hadiah2 lain..menariks..hehe..akn ku join..gbr dh ade..tinggl nk buat n3 jek:D

mummy_ayu said...

wah..best tu..dpt hadiah towel printed nama lagi... :-)

MrS. F!zA said...

haishhh harus masuk ni kak!!!

zue @ annaleeya said...

mmg dari dulu lagi dah folow hajar nih... jadi penaja plak eh???? cantik towel tuh... siap ade tulis nama kita lagi....

Dilla Ady said...

alahai baiknye hajar sudi sponsor..

murah rezki sungguh eina ye..ramai yg sudi nk menaja hadiah..

eh..tahniah jugak tuk arif sbb tersenarai top 6!

Iela Fazielah said...

insyaalah.. nak join.. nak snap gmbar dulu.. hehe

Fieza79 said...

wahh hajar ghupa nya yg spnsor...! wahh meriah ni...best lak adiah tu...!

~Siti Hajar~ said...

hahaha...eina promote sy pulak..segan lor..xpe kalu xmention nama sy pun, janji hadiah tu sampai kat pemenangnya..

bintangku said...

wah.... cantik lar.... saper lar yg bertuah tu yer...

Lelord said...

wahhh best2...ai nak adiah tu

cam best jek kan buat contest...heheh benonya mmg plan nak buat, tp maybe sebulan sblm balik mesia kot so sennag nak bg adiah skali kat winner

kakyong said...

cantiknya hadiah tuala bersulam..
nanti kakyong jengah blog sponsor...

cha said...

superb laaa... cayalah mama.

az rina a.k.a jaijina said...

wah², lumayan betul adiahnye ni..tunggu ye kak, rina blom snap lagi gamba anak dare tu tgh punggah barang..minggu ni rina buat tau, tunggu...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Salam eina & ayep..apa kabar..lama x menjenguk kesini..rindula kat ayep..
Wah buat kontes ya..x dpt joinla qis ni..susah nk wat n3 guna h.set ni..hukhuk..apa2 p0n..sem0ga b'jln lancar semuanya..muahhh tuk ayep..:-*