About

Wednesday, September 8, 2010

.: LasT taYanG maKanaN saHur :.

oooh..ghajin benor bernew n3 walau pun..
tau kengkawan dah ramai yg bercuti2..huhu..

yelah ni nak tempekkan piccas menu sahur sempoi pagi td
simpan2 next week dah tak best dah..^_^

saje je nak tempek..
pagi tadi sahur ber3..ada SIL!

mama buat ni jer..^_^
Nasi Goreng Cina..bantai je letak kangkung =P
dan telur dada..
Air - kopi for abah - Neslo for mama - Milo for SIL ^_^

ni lak sesaja nak tempek..
si arif yg sukakan bear2x lately ni..tapi mama tak pernah belikan pun =P
ni yg gantung dlm kete..hehe..
suka cheoum2x dan peluk2x..tapi jgn taktau..masa kt kg atoknye ari tu, mama halakan bear2 besar...takut pulak dia! haish..wat muka geli semacam jer =P

bagus jugak Mak Ucu arif kasi bear2x semalam..sukalah dia! ^_^

6 comments:

Ena said...

heheheh... tepek je la eina.. ena ada juga tapi tak de mood nak tepek la pulok..

suker benor ayep main ngan bear tu yeh!.. :D

~~*Lady Salwa*~~ said...

sal pun ada la pernah buat nasik goreng utk sahur, tapi husband sal la pulak tak berapa makan... adeh...

amboi suka betul dia ngan bear ye... ke nak adik nih??? hehe

ieda a.k.a mama erfan said...

salam kak lieyna.. lama tak tinggal komen, padahal hari2 baca entry akak.. erfan pon sangat suke main bear2 dalam keta.. dia panggil 'baby', siap sayang peluk cium sume.. comel la ayep...

selamat hari raya eak..maaf zahir batin

Fieza79 said...

wt je n3 eina walo dh ramai bercoti...huhu

owhh ni last tayang makanan sahur ye...ha'ah la dh nk raya...!

mummy_ayu said...

ada dear..mood nak sahur ujung ujung nie pun dah kureng dah...

YanDarwisy said...

Bukan main sakan bernasi goreng pagi2 sahur. Mesti sedap tuh, dihidangkan dgn penuh kasih sayang kan...?:)