About

Monday, September 27, 2010

.: LaMbaT juGaK ghUpeNye..aduHaii..!!! :.

huhu..keluhan untuk apa sebenarnye tuh?!

huhu..tak sempat BW sangat..
tengah dok gigih wat backup document kt My PC..
nak tukar PC lain katanya..back-up kena wat sendiri

dah ler pepagi tadi PC tu problem dkt 2 jam..
pastu nak wat backup lak..lambat rupanya proses ni ye..
yelah banyak document..hoho..

ni seb baik la, ada PC en Bos mama ni (dia MC)..pinjam jap..
sementara tunggu proses back-up selesai!

herm...yang tak bestnye tak dpt la BW sangat..
kalau dpt pun tak la laju sangat!

pepun...akan cuba sehabis mungkin!

p/s 1 : semalam 5 buah rumah lagi sesi terjah menerjah tuk mengisi perut..itu pun ada yg tak dpt pergi..coz pepagi dah ada di rumah kakak mama, nolong dia..akak mama wat open house gak semalam, after Zohor baru gerak kuar g terjah umah kengkawan mama n abah! makan2 sampai nak termuntah rasa =P! menu semalam rata2 ada laksa utara! ^_^

p/s 2 : sorry eb, tak dapat memenuhi jemputanmu..huhu..hope ada kesempatan di lain kali! ^_^

19 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

tataulah pesal, tenet kat opis ni pon lembab, hazabedah sungguh..

wah² kak, bnyknyelah jemputan ke open house tu ye..beshnyelah..

chugie said...

selamat tenet kite ok..

Ain said...

mesti bosankan nak kena backup semua file....

sabor jer la...

[-suziey-] said...

waaa byknya jemputan open house..hiks..kt xdpt pegi byk pn..famili in law dtg..so raikan dorang je..hehe..pstt..jmpt la dtg umah kita ahad ni..ala mkn2 sket2 jek..heehe

bintangku said...

waa.... byknya jemputan. Meriah sungguh. Arif pun mesti dpt byk collection duit raya. :P

mummy_ayu said...

memang la banyak keja kalu nak tukar PC...
wah..seronok la jenjalan open house yer..

ummumishkah said...

dah serik back-up PC ofis.. habis file yg diback - up ilang.. virus punya pasal.. menangis tak berlagu ler.. nasib baik ada back-up yang paling penting kat e-mail.. so hati2 yer sis! :)

nieda said...

rata2 open house semua menu laksa kan...sama cam nieda, hujung minggu sesi memenuhkan perut. Hari ni perut rasa sebu jer.hehe

YanDarwisy said...

yan kene buat backup sebulan sekali..kalau hilang mamposs...!

Zaidah said...

paling tak suka bila pc problem n kena buat backup...leceh betul...

Fieza79 said...

laa kena back up snri..? owhhh sgt rumit...nmpk nya lps ni betambah laju la pc baru..! tkpe besusah dulu..besenang kemudian..!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

gunala external hard disk mek na..sap2 soi..kejap aje dah leh transfer..ehehehe

mek na, nnti email ur alamat..if kita free..insyaAllah kita akan ke rumah mek na 3hb nnati..:-)

~aSHa~ said...

dpt pc baru la ye...

mek da ©™ said...

arini akak jd bos la yeee..hikhikk..

|| NaFiRaa || said...

waaaahhh.. banyak betol jemputan.. saya x di jemput pon~ lepak kat umah jek~

~~*Lady Salwa*~~ said...

kat opis sal ni pun internet slow betul hari ni...

erm, makin ramai yg suka wat menu laksa time rumah terbuka sekarang ni ye... hehe...

biasa la, simple dan senang nak buat. sedap lak tu...

Mama Hanim said...

line kt sini ok je, tp masa lak suntuk nk BW coz exam week daaa...hhuhu..

cha said...

asal jumpa sabtu atau ahad, sesi menaikkan berat badan. sesi menjamu tetamu dgn makanan yg unik, sesi bergelak sakan. kan? kan? kan?

Anonymous said...

clevilitueple
[url=http://healthplusrx.com/search-results]search results[/url]
wropAnarEcorn