About

Tuesday, September 28, 2010

.: HaRi ni iDea taRak MaRiii...M00d juGak taRak maRi.. =P :.

yeee...betul tu...
sebab tu BW slow motion je ari ni..huhu..
taktau pasai pa..
tapi nak gak update lebih dr sekali dlm 1 hari..
walaupun takde idea.. hehe..

so, mau tempek lagi dan lagi...
pic my boy lagi..=P
jemu weeeh orang len nak layan..takpe janji mama ok je...layan je.. ^_^

pic snap2 masa makan KFC beberapa hari yang lau..
see..2 pic jer!


mulutnya sangat bising sakarang ni..tmbh2 kalau dpt jenjalan, makan2 camni...tapi sekali kalau orang tak dikenali datang menegur, terus menunduk malu =P..apa daa...

21 comments:

chugie said...

heheh.. dlm xde idea dan mood, sempat juga menambah update entry ye iena..

mummy_ayu said...

dear...blog kita mesti la pasal kita jer...mana ada bosan la tgk muka ayep encem nie...

Mama Hanim said...

xde idea pn xpe, janji tetap ada new n3 kan eina..

oohhh kfc, ayep pn suka ye, mcm hanim gak..hehe..

Jieda said...

amboii..comelnya bibir kat 1st gambar tu

Ena said...

wahhhhh... kfc!!

ena baru ingat nak ajka hubby temankan berbuka kat kfc arini.. tak pun tapau pun boleh aje.. hehehe.. tapi tak tau la pulak.. kot2 rajn pulak nak masak..

mamaaerish@eb said...

wah... kalo gini xder idea... kalo ader idea musti best kan?... apdet best2... wink

az rina a.k.a jaijina said...

eh, minggu lepas ade gak pegi mcd tp non ado gambo..anak dare tu makan bubur, ehehe..

zurazari said...

hehehehe... mood takder tp ader n3 baru=) hehehehe...

take care!!

Fieza79 said...

mood tkde tp n3 harus ada..hehee
nsb bek ada gek tempekan si Arif..!

dok tgu2 n3 eina dr td tk muncul2...heran..! akhir nya ada jugak ni..hehe

zue @ annaleeya said...

klu tak tepek pic anak kita, nak tepek pic mana lagi kan????

[-suziey-] said...

haih ..mcm kita jgk mood ke laut..huhu..

hehe dpt byg arief dok pot pet pot pet..mcm aQeel gk..byk mulut btl..

'NuReeN' said...

eina.. senang jerr.. bila x der idea N x der mood tgk jerr piccas ayep sure mood mari..hehhehee

Rizziela said...

sedapnya

Gieyana said...

bestnyer iena psl da byk masa nk wt entry byk..ku pon gagahkan jer wt entry 2 hr sekali..tu pon paksa diri jer psl mlm2 jer dpt on9..adeeii!

aperpon sedapnya tgk KFC tue...

wan sujaihah said...

klu makan KFC arif suka makan aper kak?

cha said...

encemnya... nak ngorat...

Intan Inn said...

walaupun tak ada modd mesti kita akan berblog jugakan..hehhe..ishhh...mana ada bosan intan suka tgk ayep tau...comel sgttttt

e.l.i.z.@ said...

heheh eli pun pagi td xde mood sbb nk exam..skang exam dh lepas, mood sudah mariiiiiiiiii :P

nza said...

lama xpekena ayam KFC,,..smlm smpt order cheezy wedges jerr....

YanDarwisy said...

Wah..riuhnya molot dia. Ringan jer menyapa erk..peramah...ikut sapa ek?

mek da ©™ said...

xde mood pun wajib update heheheheh kan kak