About

Friday, September 17, 2010

.: en Nuff pun baGi duiT raYa..yeaaa! :.

hehe..jgn tak caye en nuff bagi duit raya gak..hehe..
baru dpt cek ni..last wednesday!



today, dah mintak tolong en despatch opis tolong bank-in kan..
alhamdulillah..dapat duit raya di awal2 bulan raya ni..^_^

alaaa bukan sesaja en nuff nak bagi duit raya..
ni hasil dari sesi lawatan kawan2 ke rumah maya mama ni jugak..
tu pasal, mama mampu tuk keluarkan ni..
saje gatai tangan kuarkan awai2..^_^
nak merasa buat kali pertama!
kebetulan pulak cek nya sampai sedang elok after raya..

kalau time bulan puasa sampai, sure dah habis buat soping ni..hehe..

Alhamdulillah..moga2 rajin lah lagi kawan2 mai ziarah..
sambil ziarah, sambil mengomen..
sambil tambahkan tabungan sesama kita ! ^_^

p/s eeh...nak citer pasal RAYA ni..tunggu next n3 la ye..syok layan piccas kengkwn di pagi raya! sendiri belum tempek lagi ^_^

16 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

yuhuuuuu
kita dah start keje ari ni
tapi malas lg nk berblog

besnyeee
ade luit
kita nnti rm200 baru nak cash out. simpan dulu..ehehe..skit lagi tu..

mek na..ade YM tak?
add kita..nill_80@yahoo.com

mummy_ayu said...

bestnye..ayu punya lum layak lagi nak cash put..he he he...baru setahun jagung...

Fieza79 said...

wahh best nya dh boleh cash out...fieza ni bila la buleh nya...baru ciput je hehee..

Fieza79 said...

owhh lupa2...lawa cat baru ni..comey nomey je...suma dah tuka ehh...amacam raya eina..best ka..?

Ena said...

wahh.. dah dapat. leh la guna la ni pulak kan.. ngehhe..

ena ntah bla la nak dapat nya.. huhuhu

Izan Ishak said...

tahniah eina...dah boleh guna duit raya dari en nuff ye...!

izan pun nak tunggu banyak sikit baru kuarkan...skrg ni masih ciput je~

MaMa3H said...

wah..duit raya tu...kita nie pun tgh tunggu cek dr en nuffnang...:0

[-suziey-] said...

waaaa best nih..nk g terjah umah ieyna la..confirm dpt duit raya..ekkeke:D

mamalieyna said...

rose:
hehe..kawe ni tak nyabo2..ingt ari tu, proceed tuk cash out dpt la b4 raya..sekali tnggu2 after raya baru dpt..huhu..tp takpe lah, leh cover mana yg terkurang..hehe..

ok, nnti eina add..tp jrg la mek na ni online..

mamalieyna said...

mummy_ayu:
eina pun tkpksa tunggu lama tuk cash out..huhu..skrg nk kena kumpul balik..takpe nnti tiba giliran ayu lak ^_^

mamalieyna said...

fieza:
hi fieza...waaah rindu sama kamu! ^_^...raya mmg best la..dpt blk kg kan..tp tak jenjalan jauh sgt pun, g umah sedara mara je..

*cun eh..hehe..tukar mood lagi!
*nnti tiba giliran fieza la pulak ye..

mamalieyna said...

izan:
eina ni tak nyabo2 izan..bkn byk mana pun tu..hehe..

mamalieyna said...

MaMa3H:
oooh tgh tunggu eh, sabar menanti ye..hehe..

mamalieyna said...

suziey:
sila2..tp jgn main terjah je, kang jamu air kosong sama kuih je..hehe..bgtau awai2..^_^

eina dok fikir2 lg nak buat tak open house ni..penat beraya blum abes la..tnggu la reda sket..hehe..

mamalieyna said...

Ena:
alaa nnti tiba giliran ena lak..^_^

fabulous.farah said...

sayang nak cash out=p