About

Sunday, September 26, 2010

.: daTang uTk MaKan2 je puN peNat..huhu.. :.

yuhuuu..bersiaran di kala pagi buta!
si abah bertugas, si anak sudah lena tak hengat dunia..hehe..
si mama...tak dapat lenakan mata..
sebab dapat lelap hampir sejam awal2 tadi..

kenapa bangun balik?
awal lagi tadi..belum habis berita dah terlena!
si anak juge!
gara2 kekenyangan yg teramat!

Masyaallah...penatnyelah dapat makan2 free nih!
itu pun tak habis memenuhi undangan!
tadi sempat pergi 5 buah umah jer..
sendat giler perut, rasa nak kuar balik jer..
makan tak la banyak mana pun
tapi tulah..semua rumah buat menu yg berbeza2..
nak la jugak merasa kan..
sudahnya tak tertanggung perutku ini..wuwu..

al-kisah..siang hari tadi membawa ke hampir pukul 7
hari ni, adalah edisi terjah menerjah ke rumah kawan-kawan yg membuat open house!
itu pun tak habis sebab si abah bertugas malam ni..
tak dapat la nak sambung edisi malam!
kalau sempat pun, mama rasa tak daya dah..
taktaulah kenapa penat benor rasa..
padahal datang umah orang untuk makan jer.. =P

pepun Alhamdulillah...dapat memenuhi undangan kawan2..
kawan2 mama + kawan2 abah!
piccas non ado...oooh ada pic dak ayep tu..
tapi next time la tempek..ni nak bebel je
sementara tunggu mata kuyu sket..

kalau ikutkan, malam ni nak pergi rumah akak mama
nak nolong dia..akak nak buat open house esok!
tapi,,huhu..cam tak larat je haa..esok pepagi buta la pergi..
tak jauh pun..sempat la nolong pepagi esok pun jadilah!

dan after that..memenuhi undangan lagi

waaaaah kije makan jerlah 2 hari ni
giler perut vuncit niiih! =P

herm..dah la stop bebel..
takde orang baca pun bebel2 time gini..hehe..

buat semua..
Selamat Berhujung Minggu! ^_^
Selamat Mengisi Perut!


8 comments:

ummuabdullahsyaakir said...

Salam mamalieyna...meriahnya raya kat Msia...masih buat open house lagi ye...

Tak pe,mama...lepas raya tak raya dah open2 house macamni...rezeki tu..hehe

ummuabdullahsyaakir said...

Seronknya mama pun buat juga contest,nak sama2 memeriahkan.

Insya Allah saya nak join jugalah contest mama nanti...nak hantar 2penyertaan utk Abdullah n Hajr nanti...tunggu ye entry saya

MrS. F!zA said...

bnyknya terjah rumah opn house pttla kyng giler!!! hehehe.. thn ni bru gi sebuah rumah je opn yg bt opn hse..kekeke

Ain said...

banyaknya rumah ieyna pergi, patut la kenyang giler...

ain pun kalau perut dah kenyang mesti nak lelap....

mengantuk yang lain macammm punya...

hehehe...

hajarus said...

amboi sakan mamalieyna g open house... bestnyer.... hajar smlm dok rumah jer sebab hubby kene kijer.. huk3x... hr ni br ler berkesempatan g memenuhi undangan open house.. itu pun 2 buah rumah jer... :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

owh, pi rumah terbuka ye... sal ada la pergi sebuah dua. pastu dok je la terperuk kat umah...

hujung minggu yg sedikit bosan... hehe

[-suziey-] said...

kita xbyk pn pegi open house..sume jauh2..so just pilih 1-2 je..tu pn letih gk mkn:D

mek da ©™ said...

tu la untung bln ni..mkn free jek..best wooo