About

Monday, September 6, 2010

.: ciTer seLiNgan seBeLum raYa :.

oooh..kurangkan sket kehangatan raya dgn citer selain psl raya ni..^_^
apa lagi kalau bukan citer psl my hero..Arif!
semalam masa kuar tuk membeli brg..ter'tengok' kerusi comel ni..
regenye RM19.90..arif suka pulak dok situ!
siap ada bunyi 'peet peet' time dia duduk or time bangun..

jadinya ter'BELI' la jugak..
see..^_^
kerusi BEN 10! ^_^
baik punya landing haa sambil tengok TV! =P


teruja betul dpt kerusi ni..hehe..meja?..belum la lagi..nanti ye cayang! hehe..

p/s herm..lengang la ari ni..dah ada yang bercuti kot..mama start cuti khamis (9/9) sampai selasa (14/9) je..rabu masuk kerja balik. bertolak balik kedah mungkin sblm /selepas sahur ari khamis ni..

18 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

arip suke sanagt dok kat kusi tu, kemain menyandar lagi dia..

wah, arip ade kusi baru, mama belikan untuk raya, hehehe..

Ieda Al-Habsyi said...

sukernyer dia dpt kerusi baru yek :) ada benda baru mesti tak kacau mama :)

♥mamaQASrina♥ said...

ala..canteknya kerusi ben10 tuh..murah jugak harganya..npk cm mahal aja..hihihi..

anyway selamat balik kg ya mama.. kita pun nak balik kg kt N9 ari khamis gak..(ptg raya tuh)..huhuhu

mummy_ayu said...

cantik la kerusi tu..kalu Ian nampak mau dia nak tu..btw selamt balik kampung!!!
pssttt..tak de mood nak keja kan, org lain dah cuti..alahai..ayu lagi la..keja sampai khamis but ingat nak cabut awal gak..

~~*Lady Salwa*~~ said...

amboi, bukan main lagi landing baik punya kat kerusi tu ya... hehe

sal pun start cuti khamis ni... Tapi hari rabu pas bukak posa zasss terus balik kampung... hehe

husband sal kata baik balik malam. kalau ngantuk boleh gak mengunyah... :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ekekekek, my alya pun de sebiji kusi lg tu..
kaler fink!!
bising kalo nk duduk sbb bunyi 'preeettt'. bgn pn bunyi gak.. hihihi., i salu pinjam, time gune lappy atas meja kecik.. ;P

bintangku said...

cumelnyer kusi arif. Comei jer tgk dia dok kat kusi tu.
Hmm.... mesti dah tak sabar nak tgg taim balik kg kan? Selamat pergi dan selamat kembali yer...

tetiba rasa nak sgt2 mkn ketupat daun palas. Mak ada buat raya nnt. Tak sabar nak ngap!

Sue said...

comeinyeee kusi ayep. nk pinjam bole tak? heheheh...

ayep balik kedah ye. seronoknye nak beraya ke utara ye. jeles nye auntie... hihi tahun ni kami ke pahang. Dekat je pon, tak la jauh macam kg ayep. bila jauh2 tu mesti sonok kan?

YanDarwisy said...

Ala..tomeynyer dia...kerusi raya ek. Auntie Yan pinjam bleh?

aNaYaNa said...

ololo..comelnya dapat kusi baru..ben10 lg..he2..

Fieza79 said...

amboi kemain lentok arif ye duk kusi tu...kelakar la...hehe
sempat lg tu rembat kusi raya..! heheh

zurazari said...

comel kusi tu...
agak2 kalo adam da becar nnt dier pandai mintak gak tak? hehehehe....

boboy arif siap posing maut lagi eh..

MrS. F!zA said...

cpt suh mama beli meja plk blh ayep duk lukis2 tulis2.. hehehehe

JuE-aNNa FaUZiE said...

comelnye kerusi ariq..kasi cik jue pinjam utk akak farisyah boleh...

nieda said...

lewat iena ambik cuti raya,,hehe
Husband nida hari ni dah start cuti, kena habiskan cuti sebab thn depan dah bergelar student tua. hehe..

comel arif duk kerusi tu

**sHiKinn** said...

ala2 comelnyer kerusi arif nih..arif pun suka ben10 ek..sama la ngn abang long..

Dilla Ady said...

ish..tomelnye la dak arif nih..geram tgk die terlentok2 kt bantal belakang kusi die tuh..

rase nk cubit2 pipi..

eh, cantik la corak kt tapak kasut eina tuh...menarik tul la..berkenan lak dilla tgk..

wahhh...da siap ye sume kuih muih..leh serbu umah la pasni..huhu..

mek da ©™ said...

amboi2..kerusi bos ke tu..ekekekekek....kim slm kat org kedah eh