About

Monday, August 30, 2010

.: yeaa berBuka juGak kt Luar waLaupun CuMa NasiK ayaM =P :.

Ooh citer pasal balik kampung @ Johor postpone lagi..
Hehe..

Last Thursday..sempat gak ajak si abah berbuka kat luar..
Alaah ni pun kebetulan jer..
Mama cuti that day..
Arif belum baik betul lagi..tapi gagah jugak nak kuar..
Tapi pakaikan baju lengan panjang lah..
Kasi tutup sket tangan berbintat2..^_^

Kami g Giant Kinrara jer..
Sebab nak beli brg exceli
Terpaksa bergegas malam tu jgk sebab esoknya
Pagi abah kerja, then tengahari mau balik johor sudaah..
So,berbuka dengan ini je

: Nasi Ayam

: Teh Ais for Abah.. Teh Ais 3 Layer for mama! ^_^ sedap woo..hehe..Arif?..air masak je..lalala..
Ni lak budak yang suka memerhati orang ni..
Asyiknye lah dok perhati orang..hoho..


Dan ini selingan piccas di Playground lagi..
piccas taken by HP sajor..saje edit yg terlampau..hehe..

Ada insiden berlaku di sini..Ayep kena hug n kiss from gegirl (tua sebulan dr Arif)..alahai..reaksi arif?..malu! =P
Arif sokmo camtu, bila kena tegur or kena cuit2 dr gegirl, sure dia diam membisu..malu ..=P
Haih..kecik2 je ye Arif..Arif sememangnya pemalu!

Semalam pi berbuka kt luar gak balik dr Johor..
Lokasi Giant Kinrara gak =P..berbuka kt KFC!

Kena kiss2 dari sorang akak ni (pelayan KFC lah) yang suka memerhati then nyakat si arif..
Terus arif diam seribu bahasa, sebelum tu, bukan main bising lagi mulut ^_^!
Arif…Arif.. ^_^

before kena kiss..senyum2 nampak ada gegirl main buai gk kt depan dia..hehe..



ape2 jerlah mama oooi..asek2 citer arif je..hehe..penat arif tau! ^_^


30 comments:

Dilla Ady said...

da terlepas tiga entri da nih..huhuhu..tak perasan..

pemalu rupenye arif nih..camni nk slalu kasi cium la biar die senyap sket..huhuh

pandai rupenye die berseni ye..tp arif mmg jaguh la kalu nk dibandingkan ngan acha..penuh tangan arif tu dikerjakan..

comel la eina gambar arif duk bersimpuh tu...lelaki melayu terakhir eh? ewaaaahhh...hihihi

Ain said...

pemalu rupanya ayep ni, boleh la geng ngan kak sarah.....

MrS. F!zA said...

ayep yg pemalu!!hehehe jgn sok besar anak dara yg ngorat ayep tau.. ayep yg kene ngorat gugurl.. hehehe

Fieza79 said...

owhh tak sangka pemalu ghupa nya...tp btol la eina tgk muka arif ni lembut je...sopan santun je..hehe

huhu kita lom lg berbuka kat luar..maybe sok baru nk plan2 berbuka kat luar...!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

heheh..malu tucing ka..

takpela mek na..sekali sekala leh la tukor selera makan luor
nasi ayam pon jdiler..

eh teh 3 layer tu pon peberet den..ngeeee

az rina a.k.a jaijina said...

aiseh ayeep, memalu lak..camne nak ade gelpren nih, ekekeke..

echa pon pemalu gak, kat rumah kemain mulut mencicit..bile jumpe org suh salam, malu lak die..

'NuReeN' said...

x pernah lg berbuka diluar..
tgu en.asben dpt tukaq blk 1/9 ni nak ajak celebrate la kat mana..
best jgk kan...

sedap kerr tea 3 layer tu??

zue @ annaleeya said...

akak tak berkesempatan lagik nak buke pose kt luar... yg malas tuh bkn ape... penat melayan dak kecit tuh... mana nak buke, mane nak layan dia lagi....

Ena said...

Pemalu ye ayep!.. hhehhehe.. comey jkk.. bertuah gitu kena kiss ngan peminat! ;D

Nia said...

Ayep pemalu yer? haha...cutenya! ikut mak ke ayah tu?

Entri Terkini: Amaran Untuk Blogger

hajarus said...

ooo.. ayep pemalu ekkk... ramai tul peminat arif yer... ;)

nieda said...

pemalu dgn gegirl ye..hehe

mamalieyna said...

Dilla:
hehe..eina mmg express..hehe..

ooh dia memang..dgn org tak kenal sgt pemalu =P

jaguh conteng tangan?..aiyakk!

lelaki melayu terakhir eh..hikhik..lelaki dok simpuh?..tak sesuai..ayep takpe tecik agi..hehe..

mamalieyna said...

Ain:
ooo kak sarah pun pemalu ye..pemalu dan alim2 gitu..suka bertudung! comel jer! ^_^

mamalieyna said...

Mrs Fiza:
ayep nak jd ustaz, kena pemalu! =P

mamalieyna said...

fieza:
tu la kan, dr muka leh nmpk wajah pemalunye tuh..hehe..

ohh sesekali berbuka kt luar best gak..^_^

mamalieyna said...

rose:
malu meow2 jer..hehe..

tu la sesekali alih selera berbuka kt luar pe salahnya kan..^_^

ooh..bestkan..eina lak baru first time pekena..best! next time leh pekena lg..lalaa..

mamalieyna said...

az rina:
takpe..nnti gf ngurat dia..hehe..

tu la, mula tu, mulut bising jer, sekali kena tegur..terus diam..malu! apa daa.. =P

mamalieyna said...

Nureen:
ohh berjauhan ngn usband ke! yeaaa esok ur usband balik, sempat ajak berbuka kt luar nih..hehe..^_^

*sedap tau, nnti trylah!

mamalieyna said...

zue:
hikhik..tu la kak kan..eina yg beranak sorang ni pun, tak menang tgn + tak menang mulut..apatah lg akak..huhu..

mamalieyna said...

Ena:
bertuah ke..haish..ayep bertmbh malu la cenggini..hehe..

mamalieyna said...

Nia:
ikut mama dia..hehe.. =P

mamalieyna said...

hgajarus:
malu la auntie hajar..asyik kena kiss je..mama takpe la.. =P

mamalieyna said...

nieda:
biasalah tu..agak2 kalau arif jumpa humaira, sure malu habess arif ni..hehe..

nza said...

hi.hi.hi...malu2 kucing gitu.....

mamalieyna said...

nza:
tu la kak..pemalu pulak! hehe..

~~*Lady Salwa*~~ said...

tengok apa tu arif, sampai ternganga mulut tu...

sal pun, dah hujung2 puasa ni cam dah tak berapa nak masak dah... hehe.

Intan Inn said...

memang suka tgk muka ayep terus sejuk hati saya yang dah berapa hari mood sedih jer...hehhehe

Mama Hanim said...

ayep kan cute, gegirl mesti suka la kan..hehe.. steady ayep..

mek da ©™ said...

yg penting teh ais tuuuuuuuuu ekekekeke