About

Thursday, August 26, 2010

.: seMaLam berbUka Ber2 je NgaN aRif, alamaTnya..:.

sambung..

alamatnye..mood memasak sangatlah kureeeng!
ingat nak masak meggi je..hehe..
lama tak pekena kan..

sekali........

tengok2 dalam petiais, ada lagi balance mee masa buat mee sup ari tu
sikit je, ngam2 sepinggan..so goreng mee jerlah..!


then, masak gak nasi..
tuk dak arif mamam ..
pastu ditambah pulak dengan ayam goreng tepung..
ala2 KFC gitu..nyum2x.. ^_^
berselera jugak..!

abah?
ada majlis berbuka puasa kat luar..
arif?
peneman mama time berbuka ..sama sibuklah dia..huhu..
berdua jerlah kami..^_^

today?
herm...nak masak apa eh..
still thinking..herm..

*** n3 autopublish gak..lalala.. ***

22 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

wah², kemain berselera juadah² akak ni..sahur pg tadi pon rina goreng ayam ala² kepsi, berselera..

nape akak tak ikut abah ayep pg berbuka kat luar?

~~*Lady Salwa*~~ said...

sedap je nampak mee goreng akak tu... sal pun la ni dok teringin nak makan megi. tapi tak leh la pulak...

ha, jom wat sup ayam petang ni... hehe. ingat nak wat ayam goreng ala2 kfc tu jugak la petang nih.. hehe

chugie said...

simple je menunye, tapi nampak menyelerakan sungguh mee goreng tu!

♥etiey erywan♥ said...

ahahha...lebih kureng entry jor kito nis.... hihi... bila berdua!

e.l.i.z.@ said...

akak rajin masak, best la request apa² pun leh buat

p/s: eli dh xleh pose huhuhu sadis betul..igt dapat pose penuh

Dilla Ady said...

amboi...sedapnye tgk mee tuh..menggugat keimanan btul la..huhuhu

ala, tak beznye berbuka berdua jek kan..cam tak cukup korum jek rase...si arif tak cari2 ke abahnye mane?

Ena said...

tu la kan skrg makin blank nak masak pe.. heheh.. nak p param pun menu nye same juga setiap hari.. kena tukar la p warung pulak.. ngehehehhe..

yg pasti mee goreng tu nampak sedap + ayam goreng ala2 kfc tu.. rasa nak goreng lagi je jugak ptg karang.. negheheh..

megi.. asben ena ada gak petang semalam cakap nak makan megi.. ena je wat2 tak denar sbb rasa mcm kesian pulak nak makan megi pose2 nie.. huhu

Izan Ishak said...

waaahhh...menu yg best tu.
izan pun mcm nak buat mee grg je buka puasa hari ni...

tak best lah yer abah ayep takde sama~~mama buka ngan ayep pun ok kan!

fabulous.farah said...

farah pon rasa nak makan mee tengok mee kak ieyna. tapi xde mee. bihun pon jadi lah. sedap nye~

Zaidah said...

tergugat imanku melihat itu mee....nak buat mee jugaklah untuk berbuka hari nie...

norihan said...

sedapnye tengok mee iena masak..merah sungguh..ni yang buat imanku tergugat..hehe..

MrS. F!zA said...

akak, selalu org grng mee msti ltk fish cake kan..tp fza tk suka fish cake.. herannya mee je ke sesuai ltk.. fza yg thu aym dging je bhn nk bt goreng2 ni..lain tu kalo buh kompom tk mkn..hehehe

Jieda said...

Salam..kecur pulak nampak mee tu.

p/s:eina,nanti komen entri baru jieda ye

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

wah..menu yg best eina..sedappp.. tetiba ct jd laparrr..hehe..:D

Sha@Mama Tina said...

Aik..sepinggan jek ke..arif punya mana? tak aci la ni..

YanDarwisy said...

Sedapnyer mee goreng tuh...Arif peneman setia. Duit raya kene lebih tu...

mummy_ayu said...

ok la tu..ada peneman..ayu ari ari buka puasa dgn Ian & Iris...Daddy busy sungguh bulan posa nie..rasanya baru 3 or 4 kali je buka ngan daddy..cedih tu..

Ain said...

ain plan nak buat mee goreng hari ni, tak tau la kot balik nanti tukar menu lain pulak...

hahaha....

mek da ©™ said...

sdpnya ayam grggg..nak kak

Nia said...

boring kan kalau berbuka posa tak cukup korum ni..huhu

nza said...

yum.yum.yum...mengoda kalbu bila pagi2 dh dijamu dgn mknan nie....
akak pn tgh blur nk masak pe ptg nie......

Mama Hanim said...

perhhh.. best gak tu.. seb baik tgh kenyang lagi..hehehe..