About

Tuesday, August 10, 2010

.: saKi baKi sNap2.. :.

Huhu..
Takde pe nak citer..
Tempek je saki baki snap2 mama pada ari sabtu lepas..
Ohho…ada 1 piccas tu, nampak gigi geraham arif..
Tumbuh kiri kanan serentak, mana tak demamnye + gigi depan jugak 1 btg lagi ^_^

ooh ini sebelum tukar baju..haish..tengok le aksinye tuh! =P

Model bergaya bebas! ^_^
ceria! nampak gigi geraham sebelah ! hehe..
usaha takmo kasi mama mengenap lagi...tapiii..mama snap jugak..hehe...
haih..buat main lak dia ngan Buku Surah2 ni..adooi dpt jumpa dia dlm laci..nak ambik balik..jgn harap la..tunggu dia lupa dulu..huhu..
dah habis sesi photoshoot ye Arif..leh bebas skrg! hehe..
eh ada lagi...baju lain pulaks..hehe..
dah buhsan ..gini ler..ada nudget umpan terbaeeek untuk Arif..hehe..
p/s mama memang suka menyenap...kalau lah dapat merembat 'baby' cam kengkwn like Suziey, Ain, Elly, Ayu, dik Fiza dan kwn2 lain..harus berkobar2 lagi semangat menyenap..hehe..tapi apakan daya, kawe tak mampu.. =P

15 comments:

Me_Lina said...

bersih n kemas je umah lieyna ek... anak bujak x reti buat serak kan.... kalu anak dara i... pantang nmpk berkemas... ada je dier nak selerakkan... hehehehe

nza said...

pic yg bawah tu mcm arif nk g skolah lak...he....

az rina a.k.a jaijina said...

ape yg tak mampu tu kak? ekekeke..boleh lagi tu..

sukelah tgok wall sticker akak tu..

Intan Inn said...

erm samalh gigi arif ngan anak intan..erm suka tgk sticker wall akak tue cantik2 semuanya

Mama Hanim said...

wah2..cantik sticker tu eina.. gigi ayep pn cun..hehe..

MrS. F!zA said...

hencem ayep ni!!mata molat!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ayep ni baguslah..nk gak dia layan mama Snap2 pic dia..siap tersenyum lebar..manis sungguh senyuman Ayep.. :)

LYaFRINA said...

lya dh lama sgt x ambik pic asya.. heheheheh.. bila la nk bgiat aktif semula ni...

semua aksi2 arif sgt comel n superbbb

Iela Fazielah said...

cute nyer ayep.. pandai posing eh... berkenan kat sticker gmbar yg last tu

BIONIC WOMEN said...

Pandainya anak teruna ni posing..
anak dara i, betapa susah nak amik gambar, mesti xnak tengok kamera..kadang2 mama dia sampai nangis tau..(betul ni..). setakat ni gambar keluarga xder yg cantik nak tampalkat dinding...semua dhiya tengok lain..huhu..jelesnye

mamamiera said...

elo darlink.. ensem ank kamu ye.. ni mesti nk masuk kontest anje ae.. i very laik picca ayep dgn kemeja putih.. cam kat gamba yg kat header tu.. =D

Fieza79 said...

ni dh mcm sesi photoshoot ni siap tuka baju bagai..

ala eina dh lawo gamba2 eina...takyah 'baby' pon ok dh..huhuu kawe pon tingin gak tp tak mampu...huhu!

hajarus said...

mama siap bagi umpan nugget ekkk ayep... hehehe...

fabulous.farah said...

hehe..mama suka menyenap, ayep suka orang amik gambar dia. ok lah tu=p

mek da ©™ said...

mmg model betulllah..pandai bergayaaa