About

Thursday, August 12, 2010

.: muNgKin MEREKA dah On The WaY :.

Hehe…MEREKA itu siapa..?
On the way ke mana?.. ^_^

Alaaaah..pasal present mama nak kasi kat top10 pengomen tegar blog mama ni..
Hehe..
Baru berkesempatan, mengepos..
Itu pun kirim kat dispatch opis je..
Kalau dia singgah pos office dulu, esok la kot sampainye ye..
Kalau dah petang baru singgah, next week la jugak kot ..


Oooh ada 8 je..iaitu untuk ena, lily, kak zue, fieza, siti hajar, chugie, sal dan farah!
Lagi dua…suziey & mama hanim…lum pos sebab lum kasi address.. ^_^

Ok, hope dah terima nanti, suke la eh..ala hadiah sekecil cuma atas tanda ingatan & penghargaan yang sebesar –besarnya! Hehe..



21 comments:

eT said...

hehe...bestnyer dpt gift...

MrS. F!zA said...

bestnye!!hadiah apa la tu ye besar lak tu sampulnya.. hehehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah...suziey tak mau hadiah ek...alamat suziey ada kat kita la...kak ina nak ke

fabulous.farah said...

hehe..tq kak ieyna..semoga bertambah murah rezeki=)

Intan Inn said...

tahniah kepada semua pemenang yer..rezeki..ramadan

zue @ annaleeya said...

hehehe... suke nak dpt adiah... kecik pon takpe eina.. yg penting ingatan tuh kan??? mekasih tau!!! lenkali bgla lg... ekekek..!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

besnyeeee. nape daku tak dpt? agagagggaa

Dilla Ady said...

jelez..jelezz...tapi tak leh la nk jadi setegar komentar2 ni sume..kebizian..huhuhu

nieda said...

tahniah pada yg bertuah

az rina a.k.a jaijina said...

wah wah, bestnya..apelah isi dalamnya tu?

ibu_BatRiSya @wardah said...

nak mengomen gakla pasni...nti mamalieyna bg hadiah lg yer !

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sok kena tunggulah ni..biasa..lily ni klu posmen dtg umah..kekdng tak dgr diorg ketuk..suara ayu sgt kot..alih2 tgk buka pintu nampak surat letak kat celah2 pagar..apa pon Thx ye Eina.. :)

mamamiera said...

huuuuu... utk saye xde ke..

~aSHa~ said...

tahniah

jom menderma walau seringgit maybe sgt berharga pada penerimanya..

http://mdm7781.blogspot.com/2010/08/mari-kongsi-sedikit-pada-yang.html

Nia said...

wah,..cat rumah yang ini cantek la...untuk raya ke ni..hehe..header pun comel.

LYaFRINA said...

bestnya....
tahniah buat semua y ngetop tu

Fieza79 said...

hehee suka2...kite pon bakal terima jgk...tak saba ni..

bila la buleh wt penghargaan utk pengomen2 tegar ni..bakal wt nnt..tgu..!

Ena said...

heheh.. mesti la suka.. bukan senang nak dapat kan!.. ngan anak2 ni susah nak pilih2 segala..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Hehe, mekacih ye akak... tak sabaq nak check peti surat tiap2 hari ni... hehe

YanDarwisy said...

Moga bertambah rezeki di bulan ramadhan ni...Amin!

~Siti Hajar~ said...

yea.. yea..esok kami dapat hadiah..yuhuuuu...hehehe