About

Monday, August 16, 2010

.: MooD kuReeeenG ni..tp maU tePek gak picCas :.

huhu..
memang mood agak tidak ok pada hari ini..
alasan?
huhu..sprti n3 sblm ni..
sampai petang ni..
dokumen tersebut tak dpt di kenalpasti!

BUKAN VIRUS, hanya 1 SEBAB...
orang CUT! dan orang IT dah cuba mencari..
tapi tak berhasil..
if perlu jugak..
it's take time..lama katanya..macam2 hal nak digodek2..
tadi je dah take time..
memang dokumen tu takde..
bukan delete! tapi di CUT..hoho..
sabor jerlah..

cumanya tadi terjumpa dokumen tu tapi last update 2008 ..
huhu...mungkin itu berguna..
2009 & 2010..if takde pilihan..harus manual update lah!
kena selak balik fail..haih..takde kerjalah!..

hampagas betul!
sabo2x..bulan posa ni kan..^_^

eh..panjang lak bebelnya..
cuma nak bgtau..
today malas no..nak BW..
ada 'ter'jalan tu, malas nak drop komen..aduhai..
mood nihh..!

ok2x..sehari tanpa piccas kt blog mana bleh..
so, mama tempek ni..
last saturday..jln2 @PARAM Kinrara ni (psst farah n iem, dah sampai sini ke?)
gambo makanan takde, gambo umat manusia jer..hehe..






beli apa ?...beli kuih 5pcs/RM2 + air tebu + tauhu sumbat si abah!

menu berbuka pada hari sabtu & ahad : laksa..hahaha.. + soto..lalala.. ^_^


23 comments:

Dilla Ady said...

laksa mmg tak penah lupe kan eina?huhuhu...

mummy_ayu said...

yummy...tak pegi lagi pasar ramadhan tahun nie...

zue @ annaleeya said...

hari nih pon rasa M sgt... entry pon xde ari nih... sggah gitu2 jer umah kwn2.. huhuhu...

t pegi pon lagi param.. klu nak ape2, akak sruh somi jer belikan... x suke sgt nak bersesak2 kt param...

MrS. F!zA said...

raminya ummat manusia kt param tu kak.. mana makanannya??heheheh syiok arif ye dpt jalan ke param..

~~*Lady Salwa*~~ said...

mood masih x ok?? tak pa, rileks2 akak. jangan tensi tau...

memang kalau jadi cenggini terus mood tak dak... take time...

Ramainya umat kat PARAM ni ye... Sl tak dan lagi nak jejak kaki kat PARAM ni, bukan apa, kat p'jaya ni umat manusia punya la ramai.

hari ni sal pun beli kat PARAM je, tak larat nak masak... hehe (alasan)

Fariz Finie Family™ said...

Sedapnya laksa..
Tapi klw beli selalunya tak berapa nak sedap, nak buat sendiri takut jadi lain plak..
Huhuhu..
Wah.. kemana2 saja harus ada gmbr ye sis lieyna.. rajin betul :)

Nia said...

owh,.suka laksa mana tu? saya suka laksa terengganu..sedap woo!

Aleeya said...

hehe lom lagi sempat bejalan ke PARAM ..stat posa aritu asik pongpang je kat dapo..

tungu mud okay balik yea...hehee

fabulous.farah said...

ni kat belakang giant tu ke? ni jer pasar terdekat..dah sampai. hehe

nza said...

sampai hatikn org2 camni nk sabotaj org lain....nnti tunggu la pembalasan dia lak....

mamalieyna said...

Dilla:
hehe..memang, sbb faberate suami isteri gitu...jd hari2 pun takpe..hikhik..

mamalieyna said...

mummy_ayu:
so, memasak jerlah ye..ghajinnye.. ^_^

mamalieyna said...

zue:
herm..ada hari2 yg en M menyerang ye kak..huhu..

ye ke, eina ni leh kata hari2 bekerja sure singgh, mmg tak bestnye sbb sesak lah! huhu..

mamalieyna said...

mrs fiza:
beli kuih je fiza, mls nk inteframe..hehe..

first time bwk arif ni, sllu time hari bkerja, singgah tk ambik dia lg ^_^

mamalieyna said...

salwa:
tu la, bila terjd hal mcm ni, terus mood kemana2..huhu..

yee sure sesak putrajya kan, area sini, byk lokasi PARAM, sesaknya still bleh berjln pntas, ok la...^_^

hehe..akak pun hari bkerja sure beli jer, sbb tak lapo nk mkn nasi, beli ja benda2 mknan lain..

mamalieyna said...

friz finie family:
herm..kena tau pilih laksa mana yg bestlah! sure sedap..hehe..

dan lg, kalau nk puas makan, buat sndiri jer, sebgks habis kami berdua suami isteri..hehe..

ala snap pakai hp comel jer, hehe..

mamalieyna said...

Nia:
org kedah, msti la suka laksa kedah..hehe..ooo terengganu pun ada laksa nya eh..tak prnh pekena la..^_^

mamalieyna said...

Aleeya:
waah lg ok gitu, msk sndiri..eina tak smpt la..balik jln jem..harus beli siap2..hehe..alasan baaikk punya! ^_^

mamalieyna said...

fabulous.farah:
ha'a...dh sampai eh..akak g ari sabtu tu, tertinjau2 gk kot2 nmpk bayangan farah or iem..takde pun..hehe..

mamalieyna said...

nza:
ntah la kak..nak ckp takde bukti..tp firasat tu ada la...sbb brdsrkan last2 experiance kan...huhu..redha jerlah bulan2 baik ni kan..

.:mUnies:. said...

laksa lagi ? hihi

ann @ hatiberbunga said...

punya la blur apa ke bendanya param tu. rupa2nya pasar ramadhan!! hehe..

siannya dokumen leh hilang. klau ann la kt situasi lieyna.. harus lompat2 kt tengah2 bangunan opis ni cam org hilang akal. hahahha..!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lily ni pon sejak posa nih..mood kureng + keadaan yg x mengizinkan nih..dh berhabuk dh blog Qis tu ha..haisshhh..