About

Tuesday, August 24, 2010

.: g PARAM dpt INI frEE..aDa ke DaK LeLaki pun SaMa siBuk naK..ekeke.. :.

oooh n3 sebelum ni
lupa nak selitkan citer dak ARIF kena CAMPAK!
semalam balik ambik arif..
bintik2 merah tu dah merebak ke seluruh badan, tangan dan kaki..
manyaakkk! cam kena campak dulu..
memang sah lah kena campak lagi..
sebab demam dulu, diikuti bintik2 merah..
arif ok jer, mungkin gatal2 sket la kot..
balik mama sapu ubat 1 badan + kasi ubat tahan gatal
pagi ni still bintik2 tu ada..
hope baik la sepenuhnya today! huhu..

rupanya CAMPAK ni leh kena banyak kali eh..huhu..
nasib la arif ok jer, tak buat ragam pun..
cuma kurang encemlah, badan, kaki, tangan berbintat =P

ok, berbalik kpd tajuk n3 itu..
****************************
dah lama peramkan ni..
Masa awal2 puasa lagi..
Time mama singgah ke PARAM..
Dapat mende alah ni free..
(dah ramai kengkawan dok citer pasal ni kan..)

Tapi ramai yang dpt sbb buat permohonan online..
Ni mama dapat…sebab kebetulan jer..
Jalan2 @ PaRam

comeei beg dia..hehe..

LIBRESSE….!


Masa mula2 diorang edarkan tu, mama ingat sample serbuk pencuci baru (haissh lupa lak iklan kt TV)
En abah lak, yang siap bagitau..alaa yang Iklan dalam TV tu..Yuna tuu..
Patut lah diorang dok edar kasi kat pompuan jer..

Yang kelakarnya…budak2 lelaki balik sekolah nek beskal lalu situ..
Sama sibuk nak jugak..idok ler dilayan deme2 tu sume..hikhik..
Diorang pun taktau apa isi dalam..
Sama sibuk nak ambik juge! =P
Tak sesuaiii…!

Pandangan mama : belum pun try pakai lagi..nampak cam best jer..ada 5 jenis semuanya. DOk setia guna KOTEX..tapi sbb dapat free kan..nanti next ‘bendera merah’, bleh la try kot ^_^

22 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mcm bes je
dpt free lagi la bes..wekkke
ade gak ek kat PARAM

ha budak2 tu ape kejadahnye nak jugok..nok bagi mok or kakok depa kot mek na..

mek na..kita dokleh la ngan KOTEX
sbb kite kekal setia ngan stayfree..ngeh ngeh

MrS. F!zA said...

kt PARAM dibuatnya bg sampel.. param mana tu.. hehehe kot leh terjah lg dh jimat.. haha

haslina said...

bestt gitu..da lama gak isi form yg online tu..sampai la niea..x dpt2 lagi...
ish ish

mummy_ayu said...

ayu pun setia ngan kotex dr anak dara dulu...tapi kalu free cam nie..try ajer...

Ena said...

semua pakat tayang nampaknya.. ngehehehhe.. ena tak leh tayang la kot sbb tak dapat.. huhu

Mama Hanim said...

eina ni mmg murah rezeki la, asik dpt gift je kan..huhu.. best tu..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

izan rasa bagus gak libresse ni...lembut jek...tak cam kotex

az rina a.k.a jaijina said...

kak, rina pon biasa pakai kOTEK..bulan ni baru cuba lIBRESS ni..same je macam kotek gak kak..

bintangku said...

best ker libresse bie erk? tgk promosi gile2. Dah lama guna kotex, nnt kita try lak guna libresse.

zue @ annaleeya said...

akak pon pakai kotex jer dari dulu... cuma kdg tuh tukar gak pakai whisper.. tp balik ke kotex gak... libresse nih x pnah try lagi ar... dah wat yg online tuh, tp x smp lagi... heheheh... nak jgk tuh....

**sHiKinn** said...

kak iena, mmg best pakai ni..sblm ni sy guna kotex jer..tp masa bersalin hari tu terbeli librese ni..best la juga pakai..sb sume kapas takde gel..nk basuh pun senang..

Nia said...

ok tu eina, selesa aje..hehe. tapi kalau nak beli tu, hmm,..boleh thn juga harganya tu.

Fieza79 said...

best je kan dpt brg free...! kita setia pakai pad herba Avail punya...heee sejok beranginn..

~~*Lady Salwa*~~ said...

La, arif kena campak rupanya... sian dia... moga cepat sembuh...

hehe, bestnya dapat sample ek... boleh mencuba2... ingatkan dok berebut ngan arif tadi... hehe. rupanya budak lelaki lain...

Jieda said...

Jieda dah pakai libresse tu sejak dua bulan lepas.Sebelum ni pakai whisper.Nampaknya Libresse ni okay setelah menggunakan.Dan skang memang akan setia ngan libresse he3

Ain said...

ain pun dah lama setia ngan kotex....

kalau dah free wajibb cuba...

Hanna said...

barang free ka?..mesti mau!hehe..tiba2 mcm nk guna libresse gak..tp tggu pas bersalin lah..hehe.

fabulous.farah said...

farah pon setia dengan kotex..tapi kalau besar boleh gak cuba. suka pad besar-besar. boleh duduk suka hati. hehe..

♥Azie♥ said...

saya pun belum cuber..apply online hehehe

ejaMaria said...

free... pakai je la... tapi tengok harga - bole tahan kan?...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

waaah, rezeki dpt free..
tak sesia gi PARAM leh free benda alah tu..

mumyShaneQeisha said...

bestnya dpt free..mmg comel kan
*mmg pakai kotex jer..lbh selesa