About

Wednesday, August 4, 2010

.: FRuiT yaNg paLinG di Sukai.. :.

yeee..dah petang pun..
cepatla..5.30pm..
mau jumpa my arif ni..huhu..

ups...sebelum tu..
thanks atas keprihatinan kawan2 dgn komen2 di n3 sblm ni..
hope dpt berbuat sesuatu sblm ianya melarat..
maaf tak dapat mereply lagi..

mama dok gedik buat mende lain.. =P
apa dia..ni ha..suka noo la main tukar2 layout!
tapi tukar layout ni sonang sajo... hehehe..ayat budak berlagak =P

dan sblm balik kang, sempat lagi mau tempek2 ni
mau menghiburkan hati
tengok gelagat arif dgn fruit kesukaan dia..

TEMBIKAI...piccas ni dah lama ambik..lmbt publish pulak =P

layan..z..





p/s dalam banyak2 snap tu, takde lak piccas yg dia buat aksi funny..hampeh =P ..gara-gara contest lagi!

14 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ghajinnya Ena ni cat umah..hehe..

ala...syioknyer tgk ayep berselera mkn buah tu..sampai penuh jer mulut dia..Eina..apa petua bg Ayep selera mkn ni..klu Qis ni..susah bebenar no nk bg dia selera mkn cam tuh..hukhuk..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah sukanya makan tembikai...tak batuk ke nanti kak ina...sian ayep & balqis tak sihat la ni masing2 demam & selsema

[-suziey-] said...

aQeel pn suka banget tembikai..tp tu la..mls nk bg mkn sbb abis baju kotor..berlengas2..ekekek:D

az rina a.k.a jaijina said...

naseb baik tak kuar balik sbb igtkan salah masuk umah tadi..

kak, contest ape pulak ni kak? nak join jugakk..

nza said...

amboi br jap xjengah dh tukar umah baru la....rajin sungguh...eina, sbnarnya tembikai xbrapa elok utk anak2 kecil espclly kalu ada asma....

Zaidah said...

berseleranyer dia makan.....

iem said...

uii seleranya dia makan..

zue @ annaleeya said...

airel pon suke... abisla meleleh tembikai tuh...

selera tol ayep...

hajarus said...

terliur pulak auntie hajar tengok ayep mamam tembikai tu... nyam2...

Ena said...

hoho.. sangat rajin la tuan umah nie tukar chat.. heheh

ayep! kemain suka yeh dengan tembikai.. auntie pun suka gak tu ayep.. :P tapi tak leh nak mamam kat umah sbb abg Irfan & kakak anis tu tak leh makan.. sian dorang kan ayep.. :D

fabulous.farah said...

huhuhu..sampai 2 tangan guna..demam lagi ke ayep? get well soon ayep dear

ummumishkah said...

comot n comell! :P

LYaFRINA said...

itula.. tgk eina selalu berpindah randah.. tp just add add template j kn.. bkn ambik masa lama.. y ambik masa lama tu.. nk mcari template y bkenan d hati...

ayep suka makan timun cina erk(kat trg tembikai mean timun cina)

kalo dh makan tu mstila comot habis baju, lya pun suka..lg best kalo sejuk2 dr dlm freezer..

asya lak suka pisang.. nmpak j pisang.. trus nk

mek da ©™ said...

suka tembikai ehh..haikal lak suka pisang..eeeeeeeee